Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12/07

ΚΡΙΟΣ

Καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές και ματαιώσεις, τέλος. Ο Ερμής από σήμερα επαναφέρει την ομαλότητα στις εξελίξεις των υποθέσεών σας, όμως, συν Αθηνά και χείρα κίνει, όπως λέει και ο σοφός λαός.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνει τέλος σε παρεξηγήσεις μεταξύ γνωστών και φίλων, ή ακόμα και συνεργατών, αλλά και ολοκληρώνονται καταστάσεις που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ό,τι καθυστερούσε ξαναμπαίνει στη ρέγουλά του. Οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται. Επαγγελματικά ζητήματα που ήταν σε αναστολή, επανέρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους, τελειώνουν οι καθυστερήσεις, στα θέματα που σας απασχολούν. Ο Ερμής σας ευνοεί και εσείς ξαναμπαίνετε στη γνωστή σας ρέγουλα, που τόσο σας είχε λείψει.

ΛΕΩΝ

Οι ιδέες σας, ευνοούνται ως προς την υλοποίησή τους. Καλό είναι όμως, να μην τις δημοσιοποιήσετε άμεσα. Προτιμήστε να τις εκμυστηρευτείτε σε πρόσωπα εμπιστοσύνης, αρχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας σας προτρέπει να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε και να ονειρευτείτε το μέλλον σας όπως το θέλετε να γίνει. Η διαίσθησή σας λειτουργεί άψογα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Τα μικρά, ή και μεγάλα ψεματάκια σας, δεν περνούν εύκολα στο σύντροφό σας, που σας ξέρει καλά. Γι αυτό, παραδεχθείτε την αλήθεια και μην αντιπαρατεθείτε μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σχέδιά σας για το μέλλον, στο προσκήνιο, καθώς το πλανητικό σκηνικό επαναφέρει τα πάντα στη γνωστή ρουτίνα. Τέλος τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ύπνος, ξεκούραση, χαλάρωση, ακόμα και ρομαντική διάθεση, σας προδιαθέτει η μέρα. Ονειροπολήσετε, ξεκουράστε το πνεύμα και το μυαλό σας, ανανεωθείτε και αναζωογονηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις στο προσκήνιο, παρ’ ό,τι είναι μια χαλαρή μέρα. Τα αισθηματικά σας σχέδια στο τραπέζι των συζητήσεων με το σύντροφό σας. Ευνοείστε αν θελήσετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις που βρισκόταν σε αστάθεια, σταθεροποιούνται. Οι εκκρεμότητες τακτοποιούνται, και τα εμπόδια φεύγουν από τη μέση και δεν σας εκνευρίζουν πια.

ΙΧΘΥΣ

Η πλανητική συγκυρία ευνοεί πολύ τα αισθηματικά σας. Ως εκ τούτου, σταθεροποιούνται οι σχέσεις που είχαν κλυδωνιστεί, αλλά και οι ελεύθεροι αποκτούν σύντροφο.