Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12/04

ΚΡΙΟΣ

Οι επικοινωνίες και η σωστή χρήση του λόγου, θα κάνουν όλο το παιχνίδι σήμερα. Αν είστε σαφείς, ειλικρινείς και τίμιοι στις επικοινωνίες, αρχίστε να μετράτε, από το πρωί, επιτυχίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα μικρό οικονομικό σκαμπανέβασμα, ίσως από ένα έκτακτο έξοδο, που σας βγάζει λίγο εκτός προϋπολογισμού, μπορεί να σας αναστατώσει. Δεν χρειάζεται πανικός. Δείτε με ψυχραιμία την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματικός και παρορμητικός ο λόγος σας σήμερα, αλλά και η συμπεριφορά σας, είτε πρόκειται για το επαγγελματικό, είτε για το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, ηρεμώντας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εναντιώνεστε σε κάθε τι και κάθε έναν, που θεωρείτε ότι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας. Προσέξτε όμως, γιατί μπορεί να αδικήσετε ανθρώπους που στέκονται δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν διαμάχες και διαφωνίες, στο κοινωνικό σας περιβάλλον, ίσως με φίλους, που δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις απόλυτες απόψεις σας. Αν δεν θέλετε να έχετε ρήξεις, χαμηλώστε τους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διενέξεις και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, με συνεργάτες, που δεν είναι συνεργάσιμοι. Καλό είναι αν δεν μπορείτε να διευθετήσετε μόνοι σας τα πράγματα, να ζητήσετε την παρέμβαση ενός ανωτέρου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα σπουδών, στην εκμάθηση ενός νέου αντικειμένου, αλλά και στις νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Ένα ταξίδι, ή η ιδέα εντός ταξιδιού, σας δίνει ενέργεια και δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε υπερβολικό βαθμό ο ερωτισμός σας, σήμερα, μπορεί να σας ωθήσει σε ατασθαλίες. Ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι, καλό είναι να προσμετρήσετε το ρίσκο που παίρνετε για λίγες στιγμές απόλαυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες και κάθε είδους οικογενειακή σχέση, περνάει από ψιλό κόσκινο και ξεκαθαρίζουν μια για πάντα τα πράγματα. Αποφύγετε τη συγκρουσιακή τακτική επίλυσης των προβλημάτων

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατάσταση της υγείας, δικής σας ή προσφιλών σας προσώπων, σας ανησυχεί και σας αγχώνει. Δώστε περισσότερη σημασία, στις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κεραυνοβόλος θα είναι ο έρωτας, που έρχεται να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας. Θα πρέπει όμως να προσέχετε γιατί τα πρόσωπα που παρουσιάζονται δεν είναι όσο αξιόλογα θα θέλατε.

ΙΧΘΥΣ

Θέματα στην οικογένεια, περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα, έρχονται να σας βγάλουν λίγο από τη λήθη σας. Οι τσακωμοί και οι διενέξεις, δεν θα λείψουν. Να είστε ψύχραιμοι.