Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10/10

ΚΡΙΟΣ

Ο άκρατος ερωτισμός και η υπερβολική κτητικότητά σας, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, καθώς στην μεγάλη σας πρεμούρα, μπορεί να σας βγουν ζήλιες, εμπάθειες, και να κατηγορείτε το ταίρι σας, άδικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συμφωνίες και συνεταιρισμοί, αλλά και σχέσεις κάθε τύπου, πηγαίνουν εξαιρετικά καλά. Ίσως εσείς να μην είστε και τόσο ευχαριστημένοι, αλλά δεν γίνεται να μην αναγνωρίσετε τη θετικότητα της κατάστασης, στο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσέξετε την υγεία σας και μην το παρακάνετε με τη δουλειά και τον έρωτα. Να βρείτε χρόνο σήμερα να ξεκουραστείτε και οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το γιατρό σας, αν νιώθετε έστω και μικροενοχλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε συναισθηματικά, «κλειστοί», εξαιτίας, ίσως, μιας σχέσης που σας ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Όμως η Σελήνη στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, και η Αφροδίτη, αν και ανάδρομη, δεν θα σας αφήσουν έτσι. Σύντομα παρουσιάζεται κάτι νέο, ελπιδοφόρο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια, αλλά εσείς είστε απόμακροι. Δεν έχετε και πολλή όρεξη να κάνετε και πολλά. Όμως, δεν πρέπει να παραμελείτε τους δικούς σας, και κυρίως τα παιδιά σας, αν έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακή η ημέρα σας. Θα μπείτε και θα βγείτε απ’ το διαδίκτυο, θα μιλήσετε στο τηλέφωνο, θα συναντήσετε πολύ κόσμο και θα κάνετε πολλές μετακινήσεις. Το καλό είναι, ότι οι επαφές αυτές θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα, καθώς παρουσιάζονται νέες πηγές εσόδων, που ίσως σας αφήσουν με απορίες καθώς δεν είναι διευκρινισμένη η αξιοπιστία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρομαντικοί, αισθηματίες, καλοσυνάτοι και ήρεμοι, θα πλησιάσετε το ταίρι σας, έχοντας, «σκοπούς», πάσης φύσεως. Είστε όμως και λίγο επιρρεπείς στην απιστία, γι αυτό έχετε το νου σας για πειρασμούς, καλού, κακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευδιαθεσία και καλή ψυχολογία. Επικοινωνιακή ικανότητα, και με μια λογική που τακτοποιεί τα πάντα στο μυαλό σας. Τα σχέδια και οι ιδέες σας βρίσκουν απήχηση και εφαρμογή. Μεγάλη χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι και οι κοινωνικές συναναστροφές, συμβάλλουν θετικά στην αναγνώριση των ικανοτήτων σας. Θα αποκομίσετε ουσιαστικά οφέλη από τις παρέες και τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγνώριση των ταλέντων και ικανοτήτων σας, τόσο από τους συνεργάτες, όσο και από τους προϊσταμένους σας. Μια πρόταση για συμμετοχή σε ένα πρότζεκτ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο των σπουδών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σας είναι ταξιδιάρικη. Όμως, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θέλετε να μετακινηθείτε, δεν είναι οι καλύτερες. Γι αυτό, οργανωθείτε, σκεφθείτε, και πράξτε αναλόγως, συνθηκών.