Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1/11

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκές συνθήκες, για να πραγματοποιήσετε συζητήσεις όπου μπορείτε να αλλάξετε συμφωνίες. Στα επαγγελματικά, διάθεση για αλλαγές με θετικές επιπτώσεις. Προκαλείτε εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα γνωριμία από σύσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια κατάλληλη χρονική περίοδος να προγραμματίσετε εκ νέου τα σχέδια σας. Στα επαγγελματικά, σημαντικές διαφορές προκαλούν ευχάριστες ανατροπές. Αποστασιοποιείστε και δεν παρασύρεστε από το θολό τοπίο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με έντονο ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση βρίσκετε εφικτές λύσεις για πιεστικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στο παρασκήνιο λειτουργεί με σκοπό να σας διαβάλλει. Αποφύγετε συζητήσεις που ίσως καταλήξουν αρνητικές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οι φοβίες το μόνο εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιδιώκετε καθημερινές αλλαγές κάνοντας μεθοδικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, εμπιστεύεστε τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας. Δεν πείθουν το ταίρι σας οι τοποθετήσεις σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία μέσα από παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Συναντήσεις και διευκρινίσεις για άμεσες δράσεις ή ταξίδια. Στα επαγγελματικά, με προσωπικές ενέργειες διευθετείτε εκκρεμή ζητήματα. Παρουσιάζονται ευκαιρίες να επανορθώσετε προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνιδιαστικές ευχάριστες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την αίσθηση πως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τους φίλους. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε ενέργειες που δυναμιτίζουν το κλίμα. Απολαμβάνετε τις αλλαγές και ερωτοτροπείτε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία αλλάζει τον τρόπο σκέψης σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Βελτιώνονται αισθητά οι διαπροσωπικές και συγγενικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, πιθανές αποκαλύψεις ενδέχεται να απομακρύνουν πρόσωπα. Δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα να επηρεάσετε θετικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σε αναμονή αποφάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε επιρρεπείς στη δοτικότητα, προσοχή πώς κινείστε. Στα επαγγελματικά, έφτασε η στιγμή της ευθύνης, προσοχή στις αποφάσεις σας. Απρόσμενες ευκαιρίες ανατρέπουν τα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας γοητεύει η επίμονη προσέγγιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστη διάθεση με τη σκέψη στη διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, οι πρωτοβουλίες σας οριοθετούν νέες συνεργασίες. Η καθημερινότητα πλήττει τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνιδιαστική συνάντηση αναστατώνει την ισορροπία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποτελεσματικές συζητήσεις για να προσπεράσετε εμπόδια του παρόντος. Στα επαγγελματικά, συμβουλεύεστε και εμπιστεύεστε τα πρόσωπα που συνεργάζεστε. Έντονος ερωτισμός και έκφραση συναισθημάτων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δυσάρεστες εκπλήξεις από παρελθοντικές ενοχλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πρωτοποριακό τρόπο σκέψης θα βρείτε νέες λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά, ξαφνικές ευκαιρίες θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Λιγότερες συζητήσεις περισσότερες απολαύσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα προσέγγιση προκαλεί συναισθηματική θύελλα.

ΙΧΘΥΣ

Ακούτε τη διαίσθηση σας και κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, επιτέλους αποφάσεις με θετικά αποτελέσματα. Δημιουργείτε τις σωστές συνθήκες για σημαντικές αποφάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή συνάντηση ενδεχομένως προκαλεί επανασύνδεση.