Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1/03

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Καλό μήνα, με εύνοια σε νέες δράσεις. Επαγγελματικά, συγκρούσεις με συνεργάτες για κοινούς στόχους. Η ζήλεια αποτρέπει, τις εκδηλώσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες αλλά και ευεργετικές συναισθηματικές αλλαγές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία. Αρχή του μήνα, με αλλαγή σε παρελθοντικές καταστάσεις. Επαγγελματικά, δρομολογείτε με ανευθυνότητα νέες καταστάσεις. Αντιλαμβάνεστε υπερβολές, σε ουτοπικό πεδίο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνίδιες αποκαλύψεις σε ανύποπτο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Έναρξη του μήνα, με αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Επαγγελματικά, με ομαδικότητα προσπερνάτε αντιξοότητες. Χάνετε το μέτρο και παραφέρεστε, απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας γοητεύει πρόσωπο με έντονα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρωτομηνιά, με θετικές εξελίξεις. Επαγγελματικά, ευχάριστες ειδήσεις και επιθυμητά αποτελέσματα. Λανθασμένες ευθύνες, προκαλούν οριστικές καταλήξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε αλλαγές με βάση της προσεγγίσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία. Είσοδος του μήνα, με νέες ιδέες. Επαγγελματικά, κινήσεις με αρχηγικές και εξουσιαστές διαθέσεις. Περιορίζετε το άγχος και προκαλείτε ριζικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κατακτάτε στόχους που επιμένετε καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Νέος μήνας, ικανός να εξελίξετε τις ικανότητές σας. Επαγγελματικά, προσοχή σε επιπόλαιες εντάσεις. Δεν διστάζετε να ξαφνιάσετε ευχάριστα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απροκάλυπτα γεγονότα αναπτερώνουν το ηθικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ξεκίνημα του μήνα, ευκαιρία να υπερασπιστείτε τους στόχους σας. Επαγγελματικά, απόλυτες σκέψεις δημιουργούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Κινήσεις που λειτουργούν άκρως ανανεωτικά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστη προσέγγιση στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Καινούργιος μήνας, επιδιώκετε χρήσιμες αλλαγές. Επαγγελματικά, αποφεύγετε δύσκολες αποφάσεις. Προσπάθειες να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείτε εξελίξεις που δύσκολα αποδίδουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία. Καλωσόρισμα του μήνα, με έντονα συναισθήματα απογοήτευσης. Επαγγελματικά, βρίσκετε κατάλληλες ή εναλλακτικές λύσεις. Επικεντρώνεστε στην απόλαυση αισθησιακών στιγμών με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες κινήσεις δημιουργούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Εισβολή του μήνα, με δύσκολες και ανατρεπτικές καταστάσεις. Επαγγελματικά, εμπιστεύεστε την διορατικότητα και την ευφυΐα σας. Ενδόμυχοι φόβοι, σας ταλαιπωρούν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συνεχίζετε ανεπηρέαστοι χωρίς να ακούτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Υποδοχή του μήνα, με θετικά συμπεράσματα. Επαγγελματικά, απρόσμενες αλλαγές ξεμπλοκάρουν ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. Εκθειάζετε τον θαυμασμό προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφες εφήμερες ερωτικές στιγμές.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία. Πρώτη του μήνα, με αποφασιστικότητα και καλή οργάνωση. Επαγγελματικά, νέα αρχή με καλές βάσεις. Επιτρέπετε και επηρεάζεστε αρνητικά για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένας νέος συναρπαστικός έρωτας γεννιέται.