Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 6/10

Προβλέψεις για σήμερα  6/10

ΚΡΙΟΣ

Να προσέχετε για κρυώματα και ιώσεις. Να ξεκουράζεστε και να διατρέφεστε σωστά. Το περιβάλλον εργασίας, κρύβει, ίντριγκες, στις οποίες λατρεύετε να εμπλέκεστε. Θα πρέπει όμως να αναλογιστείτε τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και την αναστατώνει. Δεν είναι σίγουρο όμως, ότι αξίζει ο κόπος να ρισκάρετε συναισθηματικά, ειδικά, αν είστε μέσα σε μια σχέση. Να είστε επιφυλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακά μυστικά αποκαλύπτονται, ίσως πρόκειται για τα δικά σας. Η αναστάτωση δεν θα κρατήσει πολύ αλλά θα είναι αρκετά σοβαρή. Κάποιοι συγγενείς σας, έρχονται για βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια διευκρινιστική επικοινωνία, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκτός από να διαφωτίσει, θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ξαλάφρωμα. Έχετε πολύ στρες, δεν σας χωράει ο τόπος. Αποφασίστε να χαλαρώσετε και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα εν όψει, που ζητούν διεκπεραίωση, διευθέτηση αλλά πάνω απ΄ όλα, οργάνωση και τάξη, πράγματα που εσείς δεν φαίνεται να έχετε και πολλή όρεξη να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευαίσθητοι, ευέξαπτοι, σας αγγίζουν θέματα που, υπό άλλες συνθήκες, ούτε που θα ασχολιόσασταν, και αυτό δεν περνά απαρατήρητο, ούτε από τους συνεργάτες σας, ούτε από τους δικούς σας. Συνιστάται, ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ

Με μία διάθεση να αναλύσετε τα πάντα, ακόμα και τα ασήμαντα, και μία διαίσθηση, που καλύτερα να μην της δίνετε καμία σημασία, η ψυχολογία σας σήμερα, είναι…ας τ’ αφήσουμε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να συμβεί ένα ξαφνικό γεγονός σήμερα, που να σας αφήσει, αμήχανους. Μην ξέροντας τι να κάνετε. Μην μπείτε όμως στη διαδικασία να απασχολήσετε τη σκέψη σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι θεμελιακές αλλαγές γίνονται μέσα σας. Ξεκινώντας από τον επαγγελματικό τομέα, νέες πηγές εσόδων εμφανίζονται, και νέες δυνατότητες ανοίγονται. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να νιώθετε ότι εκεί έξω υπάρχει ομορφιά, που λόγω της κακής σας ψυχολογίας, δεν είστε σε θέση να χαρείτε. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής και δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε, λόγω υποχρεώσεων. Εμπιστευθείτε το χρόνο και τις δυνατότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιοι συνεργάτες, θα αποκαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο, στη δουλειά και αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει καθώς πιστεύατε άλλα γι αυτούς. Οικονομική εύνοια θα έχετε, αλλά χρειάζεται καλός χειρισμός.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιος συνεργάτης, ή σύντροφος, σας εξαπατά συστηματικά. Σήμερα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον «πιάσετε στα πράσα». Χειριστείτε έξυπνα αυτά που θα μάθετε αν θέλετε να λυθεί αυτή η κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.