Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 5/08

ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες τρέχουν ακόμα. Φροντίστε άμεσα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις αν δεν θέλετε αργότερα να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εκρηκτικό το κλίμα και στη δουλειά θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις, ακόμα και ρήξεις με συνεργάτες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πέφτετε στην παγίδα να τσακωθείτε

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν θέλετε να αποκαλυφθούν οι αισθηματικές σας ατασθαλίες καλά θα κάνετε να προσέχετε και να τηρείτε τα προσχήματα. Επίσης, μπορεί να μάθετε για ατασθαλίες φίλων ή γνωστών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλείστε αισθηματικά ζητήματα που χρονίζουν είτε στην πραγματικότητα, είτε απλά μέσα σας. Οι εκκρεμότητες αυτού του τύπου καλό είναι να τελειώνουν οριστικά, αν θέλετε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σήμερα, αποκλειστικά και μόνο στη δουλειά. Να ξέρετε ότι δεν είναι κατάλληλη εποχή για «πόλεμο», ιδιαίτερα αν αυτός έχει ως αποτέλεσμα την οριστική διάλυση σημαντικών συμφωνιών και συνεργασιών

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ξεσπάσετε απέναντι στο σύντροφό σας, καθώς πολλά έχετε ανεχτεί ως τώρα. Σ’ αυτό θα συμβάλλει κατά πολύ και το γεγονός ότι διανύετε μια περίοδο πολύ φορτισμένη ψυχολογικά

ΖΥΓΟΣ

Αλλαγές στα πλάνα και σχέδιά σας, για τις διακοπές σας, σας εκνευρίζουν, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Φροντίστε να μην ξεσπάσετε στους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαφή σας με πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας δίνει χαρά, ενώ από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο, μπορείτε να αναμένετε, ένα πολύ ενδιαφέρον «προξενιό».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας, καθώς έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις σας αναγκάζουν, είτε να μειώσετε τις μέρες της ξεκούρασης σας, είτε να καθυστερήσετε να πληρώσετε, με συνέπειες, άγνωστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε προτεραιότητες. Σήμερα, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά, κάνοντας αυτά που σας ευχαριστούν, από την άλλη όμως, η δουλειά σας καλεί στις επάλξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να μην παίρνετε σήμερα, παρορμητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν προσωπικά σας θέματα, με το σύντροφο, ή τους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ

Έκτακτες υποχρεώσεις κάνουν την εμφάνισή τους. θα χρειαστεί να αναλάβετε δουλειές άλλων, κυρίως των δικών σας ανθρώπων, και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό.