Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4/03

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Σας απασχολεί η ανάκτηση υλικών αγαθών. Επαγγελματικά, απαραίτητες πρωτοβουλίες με μελετημένες κινήσεις. Ακραίες και υπερβολικές, αντιδράσεις προκαλούν αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες αντιδράσεις σε νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Σκοπιμότητες που αφήνουν ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Επαγγελματικά, παρεκτρέπεστε σε λάθη από τον εκνευρισμό. Τίποτα δεν επηρεάζει, τις αποφάσεις σας για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εξαιρετική αντιμετώπιση σε κακόβουλη προσέγγιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Οικογενειακές εξαπατήσεις ή παρερμηνείες. Επαγγελματικά, εκφράζεστε αποτρεπτικά και αρνητικά. Προβληματική συμπεριφορά με αρνητικό αντίκτυπό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιδιώκετε επανασύνδεση με σκοπό την εκδίκηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Παρεξηγήσεις και εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Επαγγελματικά, ειδήσεις που ανατρέπουν τα σχέδια σας. Προσδοκάτε ανέλπιστα, να δημιουργήσετε προβλήματα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλάζετε παρέες προκαλείτε με την γοητεία σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Έρχονται εντάσεις με κίνδυνο ρήξης. Επαγγελματικά, αρνητικές συγκρούσεις με ισχυρά πρόσωπα. Αποσπάτε πληροφορίες, που οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκτοξεύετε τις μετοχές σας με εικονική πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Δύσκολες αποφάσεις επώδυνα αποτελέσματα. Επαγγελματικά, ανατρεπτικές συμφωνίες ανεβάζουν την διάθεση σας. Σας προβληματίζει η σκέψη, αν έχετε επιλέξει το σωστό ταίρι. Οι ελεύθεροι, παρορμητικές κινήσεις ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Τέλος ενός κύκλου άνοιγμα ενός νέου. Επαγγελματικά, σας διακατέχει αναίτια εκνευρισμός και ταραχή. Αισιοδοξία και ρομαντισμός με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ύπουλες αντιδράσεις απέναντι σε καθαρά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Άσχημες αντιδράσεις σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Επαγγελματικά, αποφεύγετε συγκρούσεις που κρύβουν παγίδες. Δημιουργείτε προϋποθέσεις, για ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακατανόητες κινήσεις απομυθοποιώντας την προσωπικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ζυγίζετε τις καταστάσεις και αποφασίζεται δίκαια. Επαγγελματικά, λειτουργείτε με ρεαλιστικούς όρους χωρίς υπεκφυγές. Κίνδυνος αποκαλύψεων, για κρυφές δράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επινοείτε προβλήματα για να αποφύγετε εξελίξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Επιδιώκετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε καταστάσεις χωρίς αυταπάτες. Επικρατεί ένταση που οδηγεί, σε εσφαλμένες αποφάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες συνθήκες επαναφέρουν ξεχασμένους έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Χειρίζεστε αριστοτεχνικά υποθέσεις που σας ξαφνιάζουν. Επαγγελματικά, κινήσεις με καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις. Δεν αφήνετε περιθώρια, για ρομαντικές στιγμές στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κουράζεστε στο κυνήγι και κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Πρακτικές ανάγκες αποτρέπουν τις προτεραιότητες. Επαγγελματικά, νέες εξελίξεις με σημαντικό οικονομικό όφελος. Αρνητικές σκέψεις, δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εμμονές και πάθη σας αποπροσανατολίζουν, από ευτυχείς καταστάσεις.