Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30/09

ΚΡΙΟΣ

Παρ’ όλο που η τύχη είναι με το μέρος σας, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στο τι λέτε και σε ποιους απευθύνεστε. Μπορεί τα λόγια σας να παρεξηγηθούν από κάποιους φίλους, ή γνωστούς. Δεν θα μπορέσετε δε, να αποφύγετε μια τάση απομόνωσης σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες, δεν πάνε όπως θα θέλατε και αυτό δημιουργεί ένα έντονο κλίμα στη δουλειά. Ωστόσο, όλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας. Σημαντικά οικονομικά οφέλη, σταθεροποιούν τα εισοδήματά σας, αλλά και κατευνάζουν τις ανασφάλειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναβολή ενός ταξιδιού που θέλατε πάρα πολύ, μπορεί να σας δημιουργήσει κατήφεια. Κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν θέλετε κουβέντα από κανέναν. Η ημέρα ωστόσο, ευνοεί τους σπουδαστές, φοιτητές αλλά και καθηγητές. Αν σκοπεύετε να επιμορφωθείτε σε έναν τομέα, σήμερα είναι ευκαιρία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα υγείας που για καιρό σας απασχολούσαν αρνητικά, σήμερα λύνονται οριστικά. Η χαρά σας είναι απερίγραπτη, μετά από τόσον καιρό ταλαιπωρίας. Νιώθετε ότι πήρατε πολύτιμα μαθήματα όλο το προηγούμενο διάστημα, έτσι ώστε να μην παραμελήσετε ξανά, τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΛΕΩΝ

Τριγμοί και εντάσεις στις σχέσεις από πιθανές αποκαλύψεις ατασθαλιών. Δικών σας ως επί το πλείστον. Αν δεν έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και να δηλώσετε τίμια μετάνοια, καλύτερα να αρχίσετε να σκέφτεστε στο χωρισμό σαν μοναδική λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υιοθετείτε έναν καινούριο τρόπο ζωής και διατροφής, που θα σας φέρει ευεξία, υγεία, και γενική σωματική και πνευματική ανανέωση. Αυτός ο αισιόδοξος τρόπος ζωής, επεκτείνεται και στο επαγγελματικό περιβάλλον, όπου κάνετε θαύματα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν έχετε και πολλή διάθεση για δημιουργία σήμερα. Σας απασχολούν έντονα, δικά σας εσωτερικά ζητήματα. Μια τάση απομόνωσης και περισυλλογής είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Αν είστε γονείς, σκύψτε στα προβλήματα των παιδιών σας. Το έχουν ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάσεις και προβλήματα με τους γονείς και γενικότερα με το οικογενειακό περιβάλλον, βάζουν σε δοκιμασία τα νεύρα σας. Ιδιαίτερα οι σχέσεις με τη μητέρα ή τις γυναίκες της οικογένειας, τα προβλήματα είναι δύσκολα ως προς την επίλυσή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν επικοινωνείτε καλά σήμερα. Ό,τι λέτε παρεξηγείται. Ό,τι σας λένε, δεν το αντιλαμβάνεστε. Ίσως θα έπρεπε να αφήσετε τα δύσκολα για άλλη μέρα και να προτιμήσετε την ασφάλεια του σπιτιού και του καναπέ σας. Μόνο οι πολύ καλοί σας φίλοι, μπορούν να σας καταλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινδυνεύετε να χάσετε αρκετά χρήματα από παρορμητικές ενέργειες και επιθυμίες. Με μέτρο τα έξοδα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς και διαχείρισης εισοδημάτων θα προκύψουν ξαφνικά, ζητώντας διευθέτηση, τη στιγμή που εσείς παρασύρεστε σε μια άκρατη καταναλωτική μανία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είστε και πολύ «στα καλά σας» σήμερα. Μια κατήφεια, και μια ιδιαίτερα μονοκόμματη συμπεριφορά, σας αποξενώνει από το περιβάλλον. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ό,τι κι αν συμβεί.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες, κάνουν την εμφάνισή τους από το πουθενά και χωρίς ουσιαστικό ρόλο. Βγάζετε ζήλια προς το σύντροφό σας, χωρίς να σας δίνει το δικαίωμα. Αυτό συμβαίνει γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια φοβίες που σχετίζονται με το παρελθόν σας.