Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25/02

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ξαφνικά νέα που προκαλούν ανατροπές σχεδίων. Στα επαγγελματικά, άνοιγμα δρόμου, νέων συνεργασιών. Ξεχνάτε τις τοποθετήσεις σας, και απαιτείτε τον σεβασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κάνετε αδιάκοπες προσπάθειες, να προσεγγίσετε μεγάλο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ανάγκη για απελευθέρωση από την αίσθηση καταπίεσης. Στα επαγγελματικά, χαρακτηριστικά αισιόδοξες κινήσεις, με μεθοδικότητα. Χαλαρές διαθέσεις και προθέσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτετε προσεγγίσεις, από παρελθοντικά πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Έμφαση σε ζητήματα οικογένειας. Στα επαγγελματικά, διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Περιστασιακές αναποδιές αναταράζουν, την ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναστατώνετε με τις κινήσεις σας κοντινό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Εντάσεις και διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αποχωρούν εμπόδια, από χαρακτήρες με τοξική διάθεση. Συζητήσεις, για ανανέωση η χωρισμό με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επενδύετε στο ελεύθερο φλέρτ, χωρίς το αίσθημα των υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Δράσεις για ευκαιριακό κέρδος. Στα επαγγελματικά, διεκπεραιώνετε καταστάσεις, που σας έχουν καταβάλλει. Προγραμματίζετε ωφέλιμες δράσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανέλπιστη υλοποίηση επιθυμιών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Στα επαγγελματικά, νέα ζητήματα, δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, σας παρασύρουν σε λάθος εντυπώσεις για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε γνωριμία, με βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ξεκαθαρίσματα με θετικό πρόσημο. Στα επαγγελματικά, βελτίωση σχέσεων, μεταξύ συνεργατών. Περιττές συζητήσεις, αναπαράγουν, ανώφελες εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφη προσέγγιση, που την αποτρέπει ο χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Επιβάλλετε επόψεις αγνοώντας το κόστος. Στα επαγγελματικά, αποδοτικά αποτελέσματα, με θετική ανταπόκριση. Δύσκολο να αποφύγετε τις κατηγορίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθηματικό άνοιγμα, σε παρελθοντικό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Απολογισμός πεπραγμένων και κλείσιμο υποθέσεων. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες, για νέες συμφωνίες. Ενδεχόμενη αργοπορία της μετάνοια σας, προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εμπλοκή σε περίπλοκες καταστάσεις, με δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Προσπάθειες για ριζικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, ο ορθολογισμός βοηθάει, σε άμεσα αποτελέσματα. Επίμονες σκέψεις, προκαλούν δυσάρεστες καταστάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κατάλληλες συνθήκες, για αρχή νέας πορείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Σκέψη με συναίσθημα πριν αντιδράσετε. Στα επαγγελματικά, απομακρύνετε η αδιαλλαξία και η άρνηση συνεργατών. Αδιαφορείτε για διαμάχες και αποδοκιμάζετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παλιά απωθημένα, ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Νέα αρχή με πρωτόγνωρες πρωτοβουλίες. Στα επαγγελματικά, εκδηλώνετε την ανάγκη, για συλλογική δράση. Προσπάθειες, να κρατηθούν οι ισορροπίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βιωματικές καταστάσεις, αποτρέπουν νέες εξελίξεις.