Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 24/06

ΚΡΙΟΣ

Με άνεση γίνονται σήμερα οι επικοινωνίες. Θα είναι χάρη στο επικοινωνιακό σας ταλέντο οι επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες αλλά και η επίλυση ζητημάτων που πριν σας παίδευαν. Μια μικρή μετακίνηση ίσως να σταθεί ο καταλύτης για μια μικρή οικονομική άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε σε θέση να κρίνετε ορθά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε δε τα εισοδήματά σας, θα σας επιτρέψει σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχετε φτιάξει ένα καλό αποθεματικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονα τα συναισθήματά σας σήμερα. Η αντίληψή σας κυριαρχείται απ’ το συναίσθημα και η κρίση σας δεν είναι απολύτως σωστή. Ίσως θα πρέπει να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, αλλά και τις συζητήσεις πάνω σε φλέγοντα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας, η ψυχολογία σας, και κάποια θέματα από το παρελθόν, θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα. Φροντίστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας σε ό,τι κι αν συμβεί και προπάντων, μην χρεώσετε τους λάθος ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Έντονα τα συναισθήματα που νιώθετε ανάμεσα σε παλιούς καλούς φίλους. Συγκίνηση και χαρά παίρνετε από παρέες που εδώ και καιρό, είτε αποφεύγετε, είτε δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες, να συναναστραφείτε. Οι ομοϊδεάτες σας, σας στηρίζουν πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας και δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Σας λείπει η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις της ημέρας. Αν προσπαθήσετε λίγο περισσότερο όμως, θα τα καταφέρετε.

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Μια μικρή, αποτυχία, που νομίζετε ότι θα έχει άσχημα αποτελέσματα, είναι πρόσκαιρη και συμβαίνει για να σας διδάξει ότι πρέπει να εστιάζετε εκεί που χρειάζεται. Μην ξεχνάτε, ότι η εξέλιξη, βασίζεται κατ’ εξοχήν, στην αποδοχή των λαθών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάζετε πολύ συναίσθημα στα ερωτικά σας και αυτό σας κάνει ακαταμάχητους. Όσοι έχετε σταθερή σχέση θα ανανεωθείτε και θα αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα ενδώσετε σε πειρασμούς που υπόσχονται ρομαντισμό και ευαισθησία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θα συνάψετε σήμερα, αναδίδουν έναν αέρα επιτυχίας με πολλά υποσχόμενα κέρδη μακροπρόθεσμα. Οι σχέσεις περνούν μία περίοδο ανάκαμψης. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για προσωπικές, η επιτυχία, είναι δεδομένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μικρές ενοχλήσεις υγείας θα καθυστερήσουν τις επαγγελματικές εξελίξεις σας. Είστε σε πορεία ανόδου βέβαια και η ζημιά δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Ωστόσο, αν πρέπει να ξεκουράζεστε πιο συχνά, αξίζει να το κάνετε για να έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ξεκάθαρες κουβέντες σας κάνουν τα νέα ξεκινήματα να γίνονται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες. Η δημιουργικότητά σας στα ύψη. Η αγάπη σας τριγυρίζει και αισθάνεστε ευγνώμονες γι αυτό. Ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα σας δίνει δύναμη.

ΙΧΘΥΣ

Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα για σας. Ξέροντας ότι οι δικοί σας άνθρωποι, είναι εκεί για σας, αισθάνεστε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς. Θα αναπολήσετε το παρελθόν, ίσως και τα παιδικά σας χρόνια παρέα με κάποια μέλη της οικογένειάς σας.