Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22/07

ΚΡΙΟΣ

Εντάσεις και κόντρες, λεκτικές κυρίως, και νεύρα στο χώρο του σπιτιού, με τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένεια. Θα χρειαστείτε πολλή ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Ο τσακωμός σας δε, με ένα αντρικό πρόσωπο θα σας βγάλει εκτός εαυτού.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πληροφορία που θα πάρετε μέσω επικοινωνίας, από κάποιο αντρικό πρόσωπο, θα σας νευριάσει, καθώς θα πάρετε πολύ «πατριωτικά» το θέμα. Φροντίστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να μην αφήνετε το συναίσθημα να υπερτερεί της λογικής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφασίζετε να βγείτε δυναμικά στο κυνήγι του χρήματος και θα τα καταφέρετε. Έχετε ισχυρά ατού στα χέρια σας αλλά και μεγάλη ψυχική και σωματική αντοχή. Οι άλλοι, έλκονται από την εξαιρετική σας ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα χρειαστεί καλό κοντρόλ στα νεύρα σας, γιατί θα υπάρξουν πολλές αφορμές για να τα βάλετε με όλους και με όλα. Η ψυχολογία σας λίγο πεσμένη, θέλετε την ησυχία σας, επιζητάτε την απομόνωση και την ηρεμία. Βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ

Θα διασκεδάσετε με τους φίλους σας, όπου κι αν βρεθείτε. Οι γυναίκες παρουσιάζονται πολύ υποστηρικτικές απέναντί σας και σας φτιάχνουν τη διάθεση ακόμα περισσότερο. Με όρεξη και ενθουσιασμό θα διευθετήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο τρόπο

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε όλα τα προσόντα και τις δυνατότητες να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σήμερα σας δίνεται και μια επιπλέον βοήθεια, από γυναικεία πρόσωπα. Ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας και τα οικονομικά ευνοούνται ως προς την άνοδό τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Μεγάλη επιτυχία σε σπουδές. Μεταπτυχιακά, και εξετάσεις σε πολύ καλό δρόμο. Ευνοούνται πνευματικά θέματα αλλά και ζητήματα γραφειοκρατίας. Ένας νόμος ευνοεί πολύ τα σχέδιά σας αλλά μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική σας άνοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ασίγαστο ερωτικό σας πάθος, μετουσιώνεται σε ρομαντικό αισθησιασμό και το ταίρι σας, απογειώνεται. Ικανοποίηση παίρνετε από μια ερωτική περίπτυξη. Αν σας απασχολούν τα οικονομικά του συντρόφου σας, έχετε υπόψη σας ότι ευνοούνται αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας κρατήσουν απασχολημένους, οι σχέσεις και οι συνεργασίες, σήμερα. Δεν είναι αρκετή μόνο η εύνοια που σας δίνεται στους τομείς αυτούς. Χρειάζεται και η δική σας συμβολή, γι αυτό μην διστάσετε να κουραστείτε, ακόμα και να αγχωθείτε προκειμένου να πετύχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια χρόνια προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν σήμερα θεραπεύονται. Ο εργασιακός σας χώρος επίσης χρειάζεται ανανέωση, ίσως και ανακαίνιση. Μια γενική εξυγίανση του τρόπου ζωής και εργασίας σας είναι απαραίτητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να ερωτευθείτε, να χαρείτε τη ζωή να κάνετε ό,τι ονειρεύεστε πραγματικότητα. Η δημιουργικότητά σας σε τρομερή άνοδο, ειδικά για όλους όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Γυναικεία πρόσωπα, συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό, στην υλοποίηση των στόχων σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Στο ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον βρίσκετε ασφάλεια και θαλπωρή. Η μητέρα, ή κάποια άλλη γυναίκα συγγενής, είναι δίπλα σας για να προσφέρει την αγκαλιά και τις συμβουλές της σε ό,τι κι αν σας απασχολεί. Μπορεί να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του οικιακού σας χώρου.