Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 19/08

ΚΡΙΟΣ

Εντάσεις στη δουλειά αλλά και έκτακτα έξοδα σας εκνευρίζουν. Αν δεν διατηρήσετε όμως την ψυχραιμία σας, σίγουρα θα έχετε μεγάλη χασούρα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις σας που αφορούν στον τρόπο δράσης σας, μέσα στις συνεργασίες σας, δεν αρέσουν στους συνεργάτες. Κάντε διορθωτικές κινήσεις ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξωστρεφείς, κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και άνετοι παρουσιάζεστε σήμερα. θα κάνετε μερικές καλές καινούριες γνωριμίες, που εγκαινιάζουν μια νέα κοινωνική αλλά και αισθηματική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε χρόνο στις γνωριμίες που κάνατε, να ωριμάσουν και να ανοιχτούν συναισθηματικά. Μην βιάζετε τα πράγματα. Αφήστε τα να εξελιχθούν στην ώρα τους.

 

ΛΕΩΝ

Θα ξεδώσετε, θα χαλαρώσετε και θα ανανεωθείτε σήμερα. Αν βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, ενδείκνυται η μέρα για κοινωνικές επαφές και γλέντι. Προσοχή μόνο στα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας σταθεί εμπόδιο στο δρόμο προς την υλοποίηση των σχεδίων σας. Ιδίως τώρα, που ξεκαθαρίσατε μια και καλή, τα θέματα με το παρελθόν σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σας, θα είναι υποστηρικτικοί προς τα σχέδιά σας. Αρκεί να μην διστάσετε και να ζητήσετε τη βοήθειά τους όταν τη χρειαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία παρουσιάζεται για σας. Προσμετρήστε το ρίσκο, δείτε όλες τις παραμέτρους και αποφασίστε να πείτε το μεγάλο «ναι». Ακόμα κι αν πρόκειται για αλλαγή αντικειμένου, είναι ό,τι καλύτερο για σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας προβληματίσει αρκετά ο οικονομικός τομέας σήμερα. Πριν χάσετε την ψυχραιμία σας, όμως, αναλογιστείτε το δικό σας φταίξιμο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπαίνετε στη διαδικασία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σας, κυρίως σε ό,τι αφορά στο μέλλον τους, μέσα από ουσιαστικές και εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελειώνετε οριστικά και αμετάκλητα με σχέσεις που σας δημιουργούν προβλήματα και σας εμποδίζουν από το να εξελιχθείτε όπως πρέπει. Από δω και στο εξής, θα χτίσετε πάνω σε νέες βάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Οι συνεργασίες που ξεκινούν σήμερα, είναι γερά θεμελιωμένες σε αποφάσεις και με τη συναίνεση όλων των μερών. Νέες ευκαιρίες δίνονται και νέοι ορίζοντες ανοίγονται. Όλα τώρα, εξαρτώνται από τις αποφάσεις σας.