Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18/02

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργεί επικίνδυνες εσωτερικές ανησυχίες. Στα επαγγελματικά, ξαφνικές ιδέες αναβάθμισης σε οικονομικές παροχές. Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εντείνετε τις προσπάθειες για νέα προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, προκαλεί εκνευρισμό και δημιουργεί ανατροπές. Στα επαγγελματικά, μακροπρόθεσμα σχέδια ανανεώνουν τις δυνάμεις σας. Εκφράζεστε με σιγουριά και ισορροπείτε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανές επικοινωνίες αναπτερώνουν το ηθικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, επιδεινώνει τις αντιπαραθέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, εξασφαλίζεται σταθερότητα και ευημερία. Προθέσεις για σημαντικές αλλαγές από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνίδιο γεγονός προκαλεί νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, βοηθάει σε ώριμες και ψύχραιμες αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, δύσκολες συνθήκες επιθυμητά αποτελέσματα. Σκέψεις για καταστάσεις που αδικούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσέγγιση από περίεργο και πολύπλοκο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, ξεκαθαρίζει ουτοπικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσωπικές συγκρούσεις προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Άκομψες συζητήσεις απογοητεύουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κυριαρχούν ανασφάλειες και παρασύρουν σε λάθος σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, φέρε την επιφάνεια οικογενειακά διλήμματα. Στα επαγγελματικά, παρορμητικές κινήσεις οδηγούν σε λάθος αποφάσεις. Κακεντρεχή σχόλια διαβάλλουν συνεχώς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σπασμωδικές κινήσεις δημιουργούν νέες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, ευνοεί την δημιουργία και την διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, με πρωτοβουλίες και δυναμισμό αποφεύγετε προβλήματα. Απαλλάσσεστε από εκκρεμότητες και λάθη προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, άγονες προσπάθειες σας απογοητεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, ενισχύει έντονα τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, διάθεση συμβιβασμού και υλοποίηση. Στιγμές ευχάριστης διάθεσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις για πιθανή επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, επαναφέρει ισορροπίες σε διαταραγμένες σχέσεις. Στα επαγγελματικά, εξυψώνονται συνεργασίες προς όφελος σας. Αξιοποιείτε τον χρόνο για να αποπροσανατολίσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επαφές και δράσεις με αισιόδοξο πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αναδεικνύει την διαίσθηση και την αντίληψη. Στα επαγγελματικά, πετυχημένες προσπάθειες σε πιθανά προβλήματα. Συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση που σας ξαφνιάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο σας, αποτρέπει αρνητικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, ανταποκρίνεστε ευχάριστα σε μικρές αλλαγές. Αιφνίδιες ανατροπές προκαλούν αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση που ανεβάζει το ηθικό σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, προκαλεί απροκάλυπτες αισιόδοξες κινήσεις. Στα επαγγελματικά, νέα αρχή με μεγάλη αισιοδοξία. Απολαμβάνετε την ερωτική προσέγγιση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα δεν είναι αδύνατο.