Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 15/07

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα της οικογένειάς σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα και θα πρέπει να κρατάτε την ψυχραιμία και την ισορροπία σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε και το διαιτητή ανάμεσα σε δύο οικογενειακές παρατάξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Και σήμερα, τα θέματα που σας έχουν φορτίσει από χθες, θα εξακολουθήσουν. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο και χώρο να εντάξετε και τα ζητήματα της εργασίας σας στο πρόγραμμά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και σήμερα, θα ασχοληθείτε με την επίλυση οικονομικών ζητημάτων. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ακόμα κι αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες οριστικά, τουλάχιστον μπαίνουν σε μια σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση από τα ανδρικά πρόσωπα σήμερα, παρά από τις γυναίκες. Αναζητήστε συμβουλές και βοήθεια από τους άνδρες γνωστούς και φίλους σας

ΛΕΩΝ

Η ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη, σε όλα τα επίπεδα. Προσέξτε την υγεία σας. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό, στο ποτό, και στις κακές συνήθειες και διαφυλάξτε την καλή σας φυσική κατάσταση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε σημασία στα θέματα υγείας σας. Αν δεν πάσχετε εσείς από κάτι, δείξτε την ευαισθησία σας σε κάποιο θέμα υγείας εντός προσφιλούς σας προσώπου. Συμπαρασταθείτε όπου χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε προσεκτικοί στα θέματα των σχέσεων σας. Μην αφήνετε εξωγενείς παράγοντας να παρεμβαίνουν στις προσωπικές αισθηματικές σας σχέσεις γιατί θα κλυδωνίζονται και άκρη δεν θα βγάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σχέδιά σας, που μπορείτε να αναβάλετε για αργότερα, αναβάλετέ τα. Η ημέρα δεν ευνοεί καθόλου και θα έχετε πρόβλημα αν συνεχίσετε στην προώθησή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό όσο φορτισμένοι κι αν είστε. Προσέξτε τις προστριβές με τους δικούς σας ανθρώπους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την προσοχή σας θα αποσπάσει η δουλειά, αλλά όμως, είστε αρκετά φορτισμένοι από τα άγχη και την κούραση που αυτή φέρνει μαζί της και θα κάνετε λάθη αν δεν ανακτήσετε την ψυχραιμία σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για μια ακόμα ημέρα, η υγεία σας, ή ενός προσφιλούς σας προσώπου θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Σύντομα όμως, το πρόβλημα βρίσκει λύση και εσείς επιτέλους ησυχάζετε.

ΙΧΘΥΣ

Εξακολουθείτε και εμπλέκετε τους φίλους σας στα προσωπικά σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Γίνετε λίγο πιο δυναμικοί στις ερωτικές σας διεκδικήσεις και μην επαναπαύεστε στις συμβουλές των φίλων.