Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 15/04

ΚΡΙΟΣ

Θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα σας απασχολήσουν σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα που εκκρεμούν, απαιτούν την άμεση μέριμνά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο επικοινωνιακός τομέας και η ικανότητά σας σε αυτόν θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο στις επιδιώξεις και τα σχέδιά σας. Η καλή χρήση του λόγου θα φέρει επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε μια ανασκόπηση στα οικονομικά σας, και θα ανακαλύψετε τους παράγοντες που υποχρεώνουν τον οικονομικό σας τομέα να παραμένει στάσιμος εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίρνετε πολύ προσωπικά το οτιδήποτε σήμερα και δεν σηκώνετε κουβέντα από κανέναν. Αν δεν ηρεμήσετε είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη με οποιονδήποτε πάει να σας πλησιάσει.

 

ΛΕΩΝ

Η κακή σας ψυχολογία θα σας οδηγήσει να αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο αποφεύγοντας την πολυκοσμία. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να έχετε υπόψη σας ότι οι φίλοι σας, και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σας, είναι πάντα κοντά σας. θα συνδράμουν στις προσπάθειές σας και θα δώσουν βοήθεια στο να βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Καταξιώνεστε και οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται από ανωτέρους και συναδέλφους. Αυτό εκτός από το ότι αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, αυξάνει και τα εισοδήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας να είναι εδώ, το μυαλό σας όμως, είναι αλλού. Κάποιο πρόσωπο από μακριά, ίσως και από το εξωτερικό, απασχολεί σοβαρά τη σκέψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ερωτικές σχέσεις, έχουν την τάση σήμερα να γίνονται περισσότερο συναισθηματικές. Ο ερωτισμός σας δε, εξαρτάται άμεσα από το πόσο συναισθηματικά βλέπετε τους ερωτικούς σας συντρόφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, και κάθε είδους συναναστροφή, έρχεται στην επιφάνεια, για ανεύρεση των κακώς κειμένων και διόρθωσή τους. Οι προσπάθειές σας αποδίδουν. Μια συνεργασία, δείχνει θετική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα υγείας, δικά σας, ή ενός προσφιλούς σας ανθρώπου θα σας στεναχωρήσουν και θα σας προσδώσουν άγχος. Αν πρόκειται για εσάς, ίσως ήρθε ο καιρός να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, έρχεται να αναστατώσει την μέχρι τώρα, ομαλή, καθημερινότητά σας. Μην βιαστείτε να ενδώσετε όμως, γιατί ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός.