Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 14/10

ΚΡΙΟΣ

Οι επικοινωνιακές δυσκολίες εξαιτίας της εσωτερικής σας έντασης, υποχωρούν μέχρι το βράδυ. Θα πετύχετε τους περισσότερους από τους στόχους σας σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικονομική σταθερότητα επανέρχεται στο φυσιολογικό από το απόγευμα και μετά. Αντί όμως, να κλαίτε τα έξοδα που κάνατε, καλύτερα να κάνετε κινήσεις ανάκαμψης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλμάρουν τα νεύρα και η ένταση από το απόγευμα και εσείς επανέρχεστε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς, όσο μπορεί να επανέρθει κανείς με έναν Άρη να καραδοκεί στο ζώδιό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ηρεμείτε και επανέρχεστε στην τάξη. Αν και η ψυχολογία σας εξακολουθεί να είναι σε ένταση, παρ’ όλα αυτά, από αύριο όλα θα είναι καλύτερα και πιο οικεία για να τα αντιμετωπίσετε.

 

ΛΕΩΝ

Οι καυγάδες και οι διαφωνίες με το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον παίρνουν τέλος καθώς τα ξεκαθαρίσματα με τα αισθηματικά σας. Τώρα πια, η πορεία της ζωής σας είναι αποκλειστικά και μόνο, δική σας ευθύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγανακτείτε και στεναχωριέστε που δεν αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που θεωρείτε ότι σας αγνοεί. Ηρεμήστε. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, στην ώρα τους.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η μέρα σας, με πολλές υποχρεώσεις, πολλές συναντήσεις, πολύ κόσμο να πηγαινοέρχεται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης. Αισθάνεστε πραγματικά κουρασμένοι και η αλήθεια είναι ότι σας αξίζει να κάνετε διακοπές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τον ερωτισμό σας, στο σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που έχει κινήσει το ενδιαφέρον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις που ξεκαθάρισαν τις προηγούμενες μέρες, έχουν οριστικά πάρει το δρόμο τους. Αυτό που θα μετρήσει από τώρα, και μετά, είναι οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα συνάψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ενοχλήσεις υγείας, υποχωρούν αφήνοντάς σας με το συμπέρασμα, ότι θα πρέπει να αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, ή να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας, ήρθε για να μείνει και αυτό σας το αποδεικνύει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με τις κινήσεις του. Αισθάνεστε πολύ ζωντανοί και ενθουσιασμένοι.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικογενειακά προβλήματα επιτέλους λύνονται και σεις αισθάνεστε υπερήφανοι που καταφέρατε να διευθετήσετε σωστά την κατάσταση. Καιρός τώρα να ξανανεβείτε στο συννεφάκι σας.