Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12/08

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να είστε σαφείς σ’ αυτά που λέτε, και κάντε έργα αντί να μιλάτε. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν είστε σε θέση να έχετε στην διάθεσή σας, όλα τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διακοπές που σκέφτεστε, έχουν, δυστυχώς, χρονικό περιορισμό. Μην παραμελείτε όμως, την ξεκούραση σας, ακόμα κι έτσι. Προσέξτε οικογενειακές υποχρεώσεις που παραμελείτε συστηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα γεγονότα που συμβαίνουν, σήμερα, θα σας δώσουν την αίσθηση οικονομικής ασφάλειας, αλλά δεν είναι έτσι. Αν δεν μεριμνήσετε εσείς οι ίδιοι, δεν θα υπάρξει κανείς που θα το κάνει για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας σε θέματα καρδιάς. Οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σας, δεν αξίζουν όλοι. Γι αυτό να είστε επιφυλακτικοί αλλά όχι εντελώς απόμακροι.

ΛΕΩΝ

Το να παραμείνετε ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί στους τομείς που διακρίνεστε, σημαίνει ότι θα πρέπει να δραστηριοποιείστε και να μην επαναπαύεστε στα ήδη κεκτημένα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, είτε τις παίρνετε γιατί φοβάστε, είτε γιατί ενθουσιάζεστε με κάτι. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολύ ευαίσθητο ψυχισμό, και η ημέρα, σας αναγκάζει να υπερασπιστείτε την υγεία σας. Μην αποφεύγετε το γιατρό σας, από φόβο ότι μπορεί να ταλαιπωρηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας φίλος, ένας συγγενής, ή ακόμα και ένας συνεργάτης σας, θα σταθεί καλός σύμβουλος στα θέματα που σας απασχολούν και θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υγεία και η διάθεσή σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, ακόμα και τον ελεύθερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να ματαιωθούν κάποιες επιδιώξεις σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Ανοίγονται μπροστά σας νέες ευκαιρίες που καλείστε να αξιολογήσετε και να ενδώσετε, εννοείται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να προσαρμοστείτε τις απαιτήσεις της ημέρας, ειδάλλως θα έχετε θέματα, που δεν θα μπορέσετε να λύσετε, ούτε και με τη βοήθεια των φίλων και των γνωστών σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο ερωτικός σας σύντροφος σας βρίσκει ακαταμάχητα, συνεργάσιμους κι έτσι η σχέση πηγαίνει καλύτερα από ποτέ. Οι ελεύθεροι όμως επιλέξτε με τις διεκδικήσεις σας, γιατί μπορεί να σας παρεξηγήσουν.