Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11/03

ΚΡΙΟΣ

Σας προβληματίζει αν τα κοντινά σας πρόσωπα σας αντιλαμβάνονται. Στα επαγγελματικά, καταστάσεις σας κάνουν επικριτικούς και διεκδικητικούς. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την επιστροφή τους και αναστατώνεστε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποστροφή στην ωμή προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας απογοητεύει εντύπωση που έχει σχηματίσει το περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, στο στόχο σας να εκδικηθείτε συνεργάτες. Επηρεάζεστε εύκολα και φέρνετε στο προσκήνιο άτοπα στοιχεία προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία ιδανική για διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε ότι δεν είστε αντικειμενικοί. Στα επαγγελματικά, εκρηκτικές καταστάσεις και απογοητεύτηκα εμπόδια. Ακολουθήστε το ένστικτο σας για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιμένετε σε δύσκολες περιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με σκέψεις παρακινούμενες από συμπάθειες οι αποφάσεις σας. Στα επαγγελματικά, ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Η συμπεριφορά σας κοστίζει σε συναισθήματα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μεμονωμένες στιγμές που απογειώνουν το συναισθηματισμό σας.

ΛΕΩΝ

Χαίρεστε μικρές όμορφες στιγμές που σας έχουν λείψει. Στα επαγγελματικά, τα βλέμματα πάνω σας αναμένοντας τις κινήσεις σας. Προσπαθείτε να αποφύγετε πειρασμούς που πληγώνουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπάθειες γεφύρωσης αποστάσεων αλλά το χάσμα μεγαλώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφεύγετε τοποθετήσεις που ξέρετε ότι προκαλούν αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, αυξημένες υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Απολαμβάνετε τον σημαντικό χρόνο για ανάλαφρες στιγμές που έχετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κεραυνοβόλος έρωτας ανατρέπει τη σκέψη σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανή εμπλοκή σε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, το επιβαρυμένο πρόγραμμα ανατρέπει τα δεδομένα σας. Διακατέχεστε από λανθασμένες ανασφάλειες για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρουσιάζεται πρόσωπο που σας προκαλεί αισθησιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πιθανές μικρές παγίδες. Στα επαγγελματικά, επιλογή η εργασία ως μέσο εκτόνωσης. Αμφιβάλλετε για τις προθέσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καχυποψία σας ο κατάλληλος οδηγός των εξελίξεων. Στα επαγγελματικά, η ευρηματικότητα και η γρήγορη αντίληψη σας βοηθά να αποφύγετε εντάσεις. Σκέψεις και εκφράσεις που δημιουργούν προβλήματα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλάζετε τακτική και απολαμβάνετε τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβίες και ανασφάλειες κάνουν πιο περίπλοκο το έργο σας. Στα επαγγελματικά, δυσάρεστες συγκρούσεις θα διαδραματίσουν αρνητικές εξελίξεις στο μέλλον. Η δημιουργικότητα επαναφέρει την ισορροπία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες συναισθηματικές αλλαγές χωρίς επιπτώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιορίζετε ότι σας ενοχλεί και προσπερνάτε ανώδυνα τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, επαναλαμβάνονται γεγονότα που προκαλούν την αγανάκτηση σας. Δεν αποκλείεται να σας απογοητεύσουν κάποιες αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σας δίνει δύναμη να προχωρήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Αρνητικές σκέψεις θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για εντάσεις. Στα επαγγελματικά, επηρεάζετε με την εμπειρία σας σωστά τις εξελίξεις. Η ένταση προκαλεί ανησυχίες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απροκάλυπτα γεγονότα διεγείρουν τις κρυφές σας σκέψεις.