Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο11/02

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα απαντήσεων και λύσεων σε σοβαρά ζητήματα. Στα επαγγελματικά, τοποθετήστε με απλούστατες βάσεις για τα πειστήρια της εγκυρότητας σας. Ακράδαντα στοιχεία δημιουργούν μία νέα προσαρμοστικότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθήματα μεταβάλλονται με θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποδοχή νέων καταστάσεων με νευρικότητα. Στα επαγγελματικά, ακολουθείτε πιστά τη συχνότητα των αλλαγών. Ανταποκρίνεστε συνεχώς και ανελλιπώς στις προκλήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βασίζεστε σε φίλους και αφήνετε τις καταστάσεις να σας επηρεάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερισχύουν τα θέλω σας παρά το θαυμάσιο κλίμα. Στα επαγγελματικά, παρατηρείτε τις εξελίξεις και υιοθετείτε νέες ιδέες. Εκδηλώνεστε απροκάλυπτα και μεταλαμπαδεύετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με κοινά στοιχεία σας ενθουσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνδυάζετε άγνωστα στοιχεία με πιθανές εκδοχές. Στα επαγγελματικά, με προσήλωση διατηρείτε ένα αδιάσπαστο σύνολο. Αισθάνεστε την άρνηση και την απόσταση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επηρεάζεστε άμεσα ή έμμεσα από λόγια φίλων.

ΛΕΩΝ

Αρνείστε να αποδεχτείτε τη βασική αρχή των θέλω σας. Στα επαγγελματικά, γεγονότα που συμβαίνουν σπάνια εμφανίζουν την επικινδυνότητα τους. Ανακαλύπτετε νέες αποδείξεις για τα συναισθήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μαζεύετε πληροφορίες που σας λείπουν για το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεννιούνται απορίες μέσα από απλά βήματα και κινήσεις. Στα επαγγελματικά, περίπλοκοι υπολογισμοί σας αγχώνουν και σας στρεσάρουν. Προδιάθεση για μία νέα όμορφη διαδικασία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσωπικές επιθυμίες συνδυάζονται με νέα προσέγγιση.

ΖΥΓΟΣ

Δημιουργείτε καταστάσεις με ελάχιστη επικινδυνότητα. Στα επαγγελματικά, ερευνάτε όλα τα στοιχεία και βρίσκετε σημαντικές διαφορές. Δημιουργείτε νέα βήματα με τη σύμφωνη γνώμη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμένετε σε ένα σταθερό κύκλο χωρίς να αλλάζει κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαληθεύετε περίεργες σκέψεις για κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, στατικές εκφράσεις συναδέλφων έχουν επίδραση στα συμπεράσματά σας. Ταυτοποιείτε τα λεγόμενα για τις αμφιβολίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φιλελεύθεροι και πρωτοπόροι αλλά αναγκαστικά αποφασιστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιστεύετε πως υπάρχουν πολυσύνθετες και κρυφές σκέψεις των γύρω σας. Στα επαγγελματικά, αναλύετε άσκοπα τα γεγονότα. Εξασφαλίζετε την βοήθεια τρίτων απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επηρεάζεστε δραστικά από εφήμερα φλερτ που πληγώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμφωνείτε σε καθορισμένες καταστάσεις χωρίς τη θέλησή σας. Στα επαγγελματικά, πιστεύετε σε συμπτώσεις και όχι σε υποχθόνιες κινήσεις. Παραδέχεστε λάθη και δημιουργείται ασφάλεια στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσέγγιση που σας προκαλεί ξαφνική έκρηξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποδέχεστε ικανοποιητικές εξηγήσεις από πρόσωπα του συγγενικού σας κύκλου. Στα επαγγελματικά, τυχαία γεγονότα διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό. Θεωρίες συνομωσίας πλήττουν σημαντικά εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τεκμηριώνετε λανθασμένες εντυπώσεις για το πρόσωπο που σας προσεγγίζει

ΙΧΘΥΣ

Σε απλές εξηγήσεις βρίσκετε άμεσες λύσεις. Στα επαγγελματικά, χρησιμοποιείτε νέα στοιχεία προς όφελος σας. Ξεπερνάτε δυσκολίες που δημιουργήθηκαν πρόσφατα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συσχετίζετε άσχετες καταστάσεις και λαμβάνετε λάθος αποφάσεις.