Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1/04

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να διευθετήσετε γραφειοκρατικά θέματα. Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας να σας συμβουλεύουν αλλά και να σας συμπαραστέκονται. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες στα οικονομικά ρίχνουν την ψυχολογία σας και αν κατέχετε υπεύθυνες θέσεις εργασίας, ίσως η ημέρα σας να έχει λίγο περισσότερο σασπένς

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φεύγουν μακριά, όλοι εκείνοι οι παράγοντες που τόσον καιρό σας είχαν κάνει να αισθάνεστε άσχημα και πιεσμένοι. Χρειάζεται ακόμα, βέβαια, προσοχή, καθώς θα υπάρξουν πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στους φίλους και γνωστούς που μπορεί να σας επιβουλεύονται, ή θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Ξεκαθαρίστε τι σημαίνει για σας «πραγματικός φίλος».

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε εντάσεις στον εργασιακό χώρο, αλλά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για καίρια οικονομικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι για σοβαρές καθυστερήσεις σε νομικά ζητήματα, δικαστήρια και αποφάσεις δικαστηρίων, ενώ κάποια από τα σχέδιά σας, θα πρέπει να ματαιωθούν, προκειμένου να προχωρήσουν κάποια άλλα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να αναμένετε μοναδική ευτυχία και ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Δημιουργικοί, σίγουροι, γοητευτικοί και έτοιμοι για όλα, πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάσεις στο γάμο και τις σχέσεις καθώς μέσα σας συντελούνται μεγάλες αλλαγές, κυρίως στα ζητούμενά σας, ως τώρα. Η καθημερινότητά σας, είναι προφανές, ότι δεν σας ικανοποιεί πια και επιζητάτε αλλαγές

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κούραση και υπερκόπωση λόγω κεκτημένης ταχύτητας για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ευνοείστε όμως στα αισθηματικά. Αναζητήστε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα αποφύγετε τις οικονομικές απώλειες, κυρίως εσείς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. Απώλειες που ως επί το πλείστον οφείλονται σε έξοδα που κάνετε για την οικογένεια, ή για τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φιλίες και οι κοινωνικές σχέσεις, παρά τις απαγορεύσεις, βρίσκονται σε μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδο, ενώ τα επαγγελματικά σας θέματα επιτέλους τακτοποιούνται.

 

ΙΧΘΥΣ

Γκρίνιες και διαπληκτισμοί στο επαγγελματικό περιβάλλον, τη στιγμή που η ψυχολογία σας είναι στα Τάρταρα. Δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ούτε τον εαυτό σας