Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9/09

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι, παρέες, χαρά και διασκέδαση σήμερα. Κοινωνικοί και πολύ συζητήσιμοι παρουσιάζεστε σε όλα τα επίπεδα. Ισχυρές οι επιθυμίες σας, βρίσκουν ανταπόκριση μεταξύ των φίλων σας σε κοινές δραστηριότητες. Όμως, προσέξτε τους ασταθείς φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας είναι να ακολουθήσετε μια δημόσια ζωή, για να αποκτήσετε αναγνώριση και φήμη. Σας ανήκει η προαγωγή και θα την έχετε. Να θυμάστε όμως, ότι όσο εύκολο σας ήταν να την πάρετε, άλλο τόσο δύσκολο είναι να την κρατήσετε τη νέα σας θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ιστορία, οι ξένες γλώσσες, τα ζητήματα ψυχής και ανώτερης γνώσης, σας αφορούν σήμερα, καθώς ασχολείστε ιδιαίτερα με την απόκτηση νέων γνώσεων. Ένα ταξίδι για επιμορφωτικούς λόγους θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρήματα από το σύντροφο, κέρδη μέσω συνεταιρισμών και συνεργασιών. Όσο ασχολείστε με τον αποκρυφισμό ή τα μεταφυσικά θέματα σήμερα θα έχετε μια ασυνήθιστα ικανοποιητική εμπειρία. Η αποκάλυψη ενός μυστικού για τον ερωτικό σας σύντροφο, θα δώσει νέα τροπή στη σχέση.

ΛΕΩΝ

Κάποιο πρόσωπο εισέρχεται στη ζωή σας, φέρνοντας την αγωνία αλλά με ικανοποίηση και ευτυχία μαζί, γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο, η ζωή σας, από εδώ και στο εξής, θα συνδέεται με την τύχη του προσώπου αυτού. Γάμος, αρραβώνας, ή και συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα τα καταφέρετε περίφημα, με ό,τι κι αν ασχοληθείτε ή σας ανατεθεί. Αν εμπιστευθείτε κάποια γυναίκα, πιο έμπειρη και με περισσότερες γνώσεις από τις δικές σας, δε, η επιτυχία θα είναι μεγαλύτερη, πιο σταθερή και θα φέρει περισσότερα κέρδη. Προσοχή λίγο στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

 Οι γυναίκες και τα παιδιά, μπορεί να γίνουν πηγές κέρδους, αν εκμεταλλευθείτε ορθά, θέματα που τους αφορούν. Μεγάλες οι διδακτικές σας ικανότητες. Διαθέτετε μεταδοτικότητα, γνώσεις, εμπειρία. Εκμεταλλευθείτε τα και δεν θα χάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βοηθηθείτε από μια κληρονομιά, εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια δουλειά, που έδρα θα έχει το σπίτι σας, ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κέρδη από τον τομέα της εστίασης, τα ξενοδοχεία, τις οικοδομές και την πώληση οικιακών σκευών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σκέψεις σας είναι γεμάτες επιθυμίες και σχέδια και οτιδήποτε μονότονο σας κουράζει αφάνταστα. Η ασχολία με αντικείμενα που απαιτούν διανοητική και επικοινωνιακή ικανότητα σας ευνοούν για να κερδίσετε χρήματα καθώς θα βρουν την απόλυτη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιτυχία σας θα έχει σχέση με τα δημόσια αγαθά, ή με ασχολίες που απαιτούν γρήγορες κινήσεις. Αν δεν ασχολείστε με αυτά, αποφασίστε να το κάνετε σήμερα που σας δίνεται τεράστια εύνοια στους τομείς αυτούς. Πετυχημένα τα ταξίδια, διαμορφώνουν εξαιρετικά τα οικονομικά σας

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας έλκει σαν μαγνήτης η περιπέτεια και την επιδιώκετε με κάθε τρόπο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να δημιουργηθούν σκάνδαλα από τους υφισταμένους σας στη δουλειά, ή από το κοινό με το οποίο δουλεύετε. Προσοχή. Εύνοια δίνεται στους εμπόρους.

 

ΙΧΘΥΣ

Να φυλάγεστε από οτιδήποτε απειλεί η ελευθερία σας και να απομακρύνετε από τη ζωή και την καθημερινότητά σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας εγκλωβίσουν στη δική τους πραγματικότητα, στην προσπάθειά τους να σας κρατήσουν κοντά τους.