Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30/03

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είστε σε θέση να ακούσετε κανέναν, και ιδιαίτερα εκείνους που θέλουν να σας συμβουλέψουν για το καλό σας. Εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μιλάτε άσχημα και κατηγορείτε τους άλλους για δικές σας ευθύνες. Αυτό μπορεί να επεκταθεί και στα επαγγελματικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγή σχεδίων με αποτέλεσμα να αναπροσαρμόσετε τα πλάνα σας στα καινούρια δεδομένα. Διάφορα εμπόδια παρουσιάζονται απ’ το πουθενά και σας εκνευρίζουν. Όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία, ειδάλλως θα έχετε απώλειες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανασύρονται από το χρονοντούλαπο, οικονομικές υποθέσεις που είχατε ξεχάσει, αλλά που ωστόσο χρειάζεται να διευθετηθούν για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από έναν μεγάλο βραχνά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εριστική η διάθεσή σας, θα έρθετε σε ρήξη με αρκετούς από τους συνεργάτες σας αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσέξτε να μην το παρατραβήξετε με τα νεύρα σας γιατί σε κανέναν δεν αρέσετε όταν νευριάζετε, ούτε καν στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε να είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας από ένα ζήτημα που σας δημιουργεί αγχωτικές καταστάσεις που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα αλλά και απαιτούν όλη σας την ενεργητικότητα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα είναι ιδανική για να δείξετε την αγάπη σας στα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και τους αγαπημένους. Οι σχέσεις έρχονται κοντά, και ανανεώνονται ενώ οι ελεύθεροι, έχετε μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που σας ενθουσιάζει.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σας, αλλά και των άλλων δεν είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να είστε λίγο πιο συγκαταβατικοί αν δεν θέλετε να έχετε γκρίνιες και προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα σας αναγκάζει να διορθώσετε, να ανασκευάσετε ή ακόμα και να διαφοροποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, προκειμένου να συνάδουν καλύτερα με τις συνθήκες. Η ματαίωση ενός οικονομικού σας πλάνου σας αποδιοργανώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευαίσθητοι, εύθικτοι, με αρκετά νεύρα παρουσιάζεστε στους ανθρώπους της οικογένειάς σας και αυτό δημιουργεί ενδεχομένως, εντάσεις. Επηρεάζονται ακόμα και τα οικονομικά σας, αλλά πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλοί από εσάς θα προβληματιστούν, κυρίως στους πιο «ευαίσθητους» και «ευάλωτους» τομείς της καθημερινότητάς τους. Θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή και ψυχραιμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μικρά προβλήματα υγείας, σας καταστούν σαφές, ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τον οργανισμό σας και τις ανάγκες τους. Ίσως ήρθε η ώρα, να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Μικρές αλλαγές στο χώρο εργασίας, σας ενθουσιάζουν.

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντικοί και αισιόδοξοι παρουσιάζεστε σήμερα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Μια γνωριμία, μέσα από φίλους, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Άτομα κύρους, βοηθούν την υλοποίηση των σχεδίων σας και την προώθηση των οικονομικών σας πλάνων.