Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7/09

ΚΡΙΟΣ

Οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή και αυτό σας χαροποιεί. Παίρνετε ικανοποίηση από την επιβράβευση των ανωτέρων αλλά και των συνεργατών σας, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να προστρέχουν σε σας, για βοήθεια και συμβουλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Και εκεί που όλα πηγαίνουν πρίμα, ξαφνικά, σαν κεραυνός εν αιθρία, έρχεται η διάθεσή σας και πέφτει κατακόρυφα. Απαισιοδοξία και ένας πεσιμισμός, που δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, ωστόσο, δεν μπορείτε να τον διαχειριστείτε. Κάντε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Έχετε μεγάλη ερωτική διάθεση, αλλά σας λείπουν τα ενεργειακά αποθέματα. Η ερωτική επαφή δεν παίζει το ρόλο που θα έπρεπε για σας. Περισσότερο το χρησιμοποιείτε για προσωπική επιβεβαίωσή, παρά για να προσφέρετε συναίσθημα στον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με σύνεση, πειθαρχία και θετική διάθεση, θα διεκδικήσετε ή θα ενδώσετε σε διεκδίκηση, ενός προσώπου, που εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώνει. Μια συνεργασία αλλάζει τους όρους της προς όφελός σας και ένας συνεταιρισμός για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΛΕΩΝ

Θέματα υγείας, θα σας απασχολήσουν έντονα, κυρίως γιατί στο παρελθόν τα είχατε παραμελήσει. Η ταλαιπωρία έγκειται στο ότι θα πρέπει να τρέξετε αρκετά, γι αυτά και όχι στη σοβαρότητά τους. Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, επίσης συμβάλλουν στην ταλαιπωρία σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα καινούριο ξεκίνημα, που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό, που αφορά κυρίως τα αισθηματικά σας ζητήματα, σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες για να το κάνετε. Έχετε τα προσόντα, τις γνώσεις και την εμπειρία. Μην διστάζετε.

ΖΥΓΟΣ

 Κάποια οικογενειακά προβλήματα, κυρίως προερχόμενα από τις γυναίκες της οικογένειας, θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να λυθούν. Αγνοώντας τα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να συσσωρευτούν και αργότερα να χρειαστείτε διπλάσιο και τριπλάσιο κόπο για να τα λύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και οι επικοινωνίες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για σας σήμερα, δεν θα δώσετε τη σημασία που πρέπει. Περισσότερο γιατί φαίνεται ότι σας απασχολούν άλλα ζητήματα, και κυρίως εκείνα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Αποφασίζετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας. Αυτό όμως, μπορεί να εμπεριέχει και ενέργειες που περιλαμβάνουν και κάποια άλλα πρόσωπα, κυρίως, όμως, το σύντροφό σας. Η αδυναμία σας να στηρίξετε τους αγαπημένους σας, μπορεί να οδηγήσει και στο χωρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ προσωπικά παίρνετε τα πράγματα και αυτό δεν είναι καλό. Υπάρχουν υποθέσεις που χρειάζονται διπλωματία και ελιγμούς για να αποδώσουν και απ’ αυτά, δεν διαθέτετε καθόλου. Δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα εάν είστε ανένδοτοι και ισχυρογνώμων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνετε στη διαδικασία να αναπολήσετε το πρόσφατο, ή και το πιο μακρινό παρελθόν σας. Θα προσπαθήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα κακώς κείμενα, αλλά το πιθανότερο είναι να «αποτινάξετε» από πάνω σας, κάθε τι που θεωρείτε ότι σας στερεί ελευθερία κινήσεων.

ΙΧΘΥΣ

Μπαίνετε στη διαδικασία να αναπολήσετε το πρόσφατο, ή και το πιο μακρινό παρελθόν σας. Θα προσπαθήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα κακώς κείμενα, αλλά το πιθανότερο είναι να «αποτινάξετε» από πάνω σας, κάθε τι που θεωρείτε ότι σας στερεί ελευθερία κινήσεων.