Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4/10

ΚΡΙΟΣ

Παρ’ όλο που η συνολική εικόνα των πραγμάτων είναι μπροστά στα μάτια σας, εσείς, αντιλαμβάνεστε διαφορετικά τα πράγματα και τα παρερμηνεύετε σύμφωνα με τα δικά σας συμπεράσματα. Προσοχή, ξεκαθαρίστε τη ματιά σας, για να μην έχετε παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες μπροστά σας, απεικονίζουν το ξεκίνημα μιας νέας ιδέας, που μπορεί να έχει τεράστιες δυνατότητες να αποφέρει συγκλονιστικά αποτελέσματα  στο μέλλον. Χρειάζεται βέβαια πολλή δουλειά, να για μεγαλώσει μέσα σας και να καρποφορήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές επικοινωνίες, αλλά και μετακινήσεις, θα συμβάλλουν στην προώθηση των επαγγελματικών, και όχι μόνο, σχεδίων σας. Οι κοντινοί συγγενείς, κυρίως τα αδέλφια, στο πλευρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, που υπάρχει περίπτωση να μην τις αντιληφθείτε μια και η κυρίως ασχολία σας είναι τα αισθηματικά σας, αυτό το διάστημα. Τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΛΕΩΝ

Ρομαντική η διάθεσή σας, για να κάνετε πλησιάσματα, ερωτικής φύσεως, που είχατε καιρό να κάνετε, δίνουν χαρά, αφενός, στο ταίρι σας, αφετέρου,  δεν φαίνεται να έχει την ίδια διάθεση και ίσως δυσαρεστηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκνευρισμός και μια ιδιάζουσα ψυχολογία, σήμερα θα γίνει η αιτία να χάσετε κάποιες ευκαιρίες για συνεργασίες που ίσως κοπιάσατε για να πετύχετε. Αυτό θα σας απογοητεύσει, αλλά δεν πρέπει γιατί ο κόπος σας δεν θα πάει χαμένος έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές οι επαφές σήμερα και οι δημόσιες σχέσεις. Θα γνωρίσετε κάποιους ανθρώπους, μέσα από τις συναναστροφές σας, οι οποίοι μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμοι, αλλά και να σας ανοίξουν πόρτες, που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επαγγελματικό σας προφίλ, προωθείται. Η αξία σας αναγνωρίζεται και αποκτάτε «όνομα», στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και ίσως και πέρα από αυτό. Μαζί με σας, ανεβαίνουν και οι συνεργάτες σας. Μπορείτε να το γιορτάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν δίνεται σήμερα μεγάλη εύνοια για νομικές υποθέσεις και ταξίδια. Αν σκοπεύετε να πάτε κάπου, καλύτερα να το αφήσετε για αργότερα, ούτε και να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των άλλων. Μείνετε πίσω και χαλαρώστε, γιατί ούτως ή άλλως, το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διακαής πόθος για ερωτικές περιπτύξεις, τη στιγμή που ενδεχόμενα, περνάτε μια κρίσιμη περίοδο, τόσο για την αισθηματική σας σχέση, όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Να είστε υπομονετικοί. Σε λίγες μέρες τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πνοή στα αισθηματικά σας. Είτε θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, είτε θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει και θα επαναφέρει την ερωτική έξαψη στη ζωή σας. Μια επαγγελματική συμφωνία, κλείνει με αίσιο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην αμελήσετε να ξεκουραστείτε, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν βρίσκετε ώρα για τον εαυτό σας. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να αναδιοργανώσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε να ξεκλέβετε κάποια διαστήματα για ανάπαυση, στη διάρκεια της ημέρας.