Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 31/08

ΚΡΙΟΣ

Αποκαλύπτονται παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται εδώ και καιρό, εις βάρος σας, στο χώρο της δουλειάς. Ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσετε θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτικός, γιατί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα αίσθημα απελευθέρωσης σας κατακλύζει, που σας κάνει να τολμήσετε να ονειρευτείτε δημιουργικά. Θα θελήσετε ως εκ τούτου, να ταξιδέψετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας αλλά και να συναντήσετε αγαπημένα σας άτομα. Η ρουτίνα, σ’ αυτή τη φάση, δεν σας αρέσει καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίεργα συναισθήματα και μακάβριες σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση. Υπαρξιακά ζητήματα που σας απασχολούν ξοδεύουν την ενέργειά σας και σας αποσυντονίζουν από τις υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε, το σύμπαν εκεί θα είναι και μετά τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να συντροφευτείτε αλλά ίσως δεν είστε σε θέση να λειτουργήσετε σωστά μέσα σε μια σχέση σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας. Καχυποψία και κτητική διάθεση, ζήλια και ανασφάλειες, που προέρχονται από μια τάση σας να εξαρτάσθε από το σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Ένα θέμα υγείας, δικό σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου σας κρατά σε αγωνία. Είναι ένα ζήτημα που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρός νους. Το άγχος, μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέχετε με τις ερωτικές καταστάσεις που προκύπτουν σήμερα, γιατί το πάθος εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε κτητική διάθεση, και η ερωτική ένταση εύκολα γίνεται ανασφάλεια και ζήλια. Ευνοείστε όσοι έχετε αποφασίσει να γίνετε γονείς.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε από τα εγκόσμια είναι μεγάλη. Το σπίτι σας, ο χώρος που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε είναι ο καταλληλότερος τόπος για απομόνωση και περισυλλογή. Ακούστε τις συμβουλές των γυναικών της οικογένειάς σας, για ένα θέμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επικοινωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας γίνονται με μεγάλη δυσκολία. Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις με άλλους καθώς η κρίση σας επηρεάζεται από προσωπικές εκτιμήσεις. Οι λανθασμένες εντυπώσεις δε, δυσχεραίνουν την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαγορεύονται δια ροπάλου κάθε είδους έξοδα σήμερα. Η σχέση σας με τα χρήματα, δεν είναι αντικειμενική και ξοδεύετε σύμφωνα με τα ένστικτα και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες. Προσοχή να μην μείνουν πίσω οι υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευαίσθητοι απέναντι στα γεγονότα, αλλά και υποκειμενικοί ως προς την κρίση σας. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής και όχι αντικειμενικά. Μήπως αποζητάτε την προσοχή των άλλων και διογκώνετε τα προβλήματα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο σας ωθεί να εκμυστηρευτείτε πράγματα που κρατάτε μέσα σας για πολύ καιρό και σας βαραίνουν. Συμβουλές και γνώμες είναι ευπρόσδεκτες. Οι φιλικές επαφές είναι πιο έντονες αλλά και πιο εποικοδομητικές σήμερα

ΙΧΘΥΣ

Σωματική και ψυχολογική κόπωση. Μελαγχολία και ατονία. Ανασφάλειες. Οι προσωπικές ανάγκες γίνονται έντονες και ζητούν λύση. Λειτουργώντας εν θερμώ, είναι σίγουρο ότι θα κάνετε λανθασμένες επιλογές. Ακατάλληλη περίοδος για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.