Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27/07

ΚΡΙΟΣ

Ανανεώνετε το χώρο εργασίας σας, έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Μικρά προβλήματα υγείας εμφανίζονται ζητώντας θεραπεία, ενώ αν πιστεύετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε, ίσως αποκτήσετε κατοικίδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργική φαντασία και έμπνευση αλλά και έξυπνες ιδέες, ανεβάζουν τη δουλειά σας σε απίστευτο βαθμό. Καινοτομείτε και στον τομέα του έρωτας, διεκδικώντας με καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο το εν δυνάμει ταίρι σας. Όσοι είστε γονείς, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα παιδιά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σπίτι, η οικογένεια, τα μέλη της, κυρίως οι γυναίκες, θα παίξουν το δικό τους, σημαντικό ρόλο στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Διευθετούνται κληρονομικά και θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε κατοικία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλείνεστε στον εαυτό σας, και δεν σηκώνετε κουβέντα από κανέναν. Έχετε ανάγκη να τα πείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Οι επικοινωνίες σας θα είναι περιορισμένες, όχι όμως και οι μετακινήσεις. Εύνοια στις συναλλαγές και στο εμπόριο.

ΛΕΩΝ

Ένα ξαφνικό οικονομικό σκαμπανέβασμα, σας φέρνει σε κατάσταση πανικού. Οι κινήσεις σας θα είναι βεβιασμένες και τα λάθη δεν θα είναι εύκολο να διορθωθούν. Προσέξτε πολύ, και δείξτε ψυχραιμία. Θέματα περιουσίας στο τραπέζι προς συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικούς και ρομαντικούς σας κάνει σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας. Διεκδικείτε τον έρωτα και την αγάπη και δικαιώνεστε. Να φυλάγεστε από γυναίκες που υπόσχονται πολλά και γρήγορα κέρδη. Εναντιώνεστε σε κάποιους ανθρώπους. Εντάσεις, ίσως και οριστικές ρήξεις.

ΖΥΓΟΣ

Το ότι δεν γίνονται οι δουλειές σας, μπορεί να οφείλεται στην κακή σας διάθεση, ή στο ότι δεν έχετε καθόλου όρεξη να ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία και την καθημερινότητα. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε σήμερα, και ασχοληθείτε με τα δύσκολα από αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα συναισθηματικές και όμορφες στιγμές με τους φίλους σας και κυρίως με γυναικεία πρόσωπα που γνωρίζετε μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Η αξία σας αναγνωρίζεται απ’ όλους, κι έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφοσιωθήκατε στο μέγιστο στη δουλειά, καθώς καταλάβατε ότι θα αναγνωριστεί η αξία σας. Το πήρατε πολύ πατριωτικά το ζήτημα και είναι φυσικό να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Τώρα νοιώθετε κουρασμένοι και δεν βλέπετε την ώρα να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νομικά και θέματα σπουδών και επιμόρφωσης, καθυστερούν χαρακτηριστικά και εκνευρίζεστε. Εύνοια ωστόσο δίνεται στα ταξίδια, είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Αν έχετε αποφασίσει να πάτε διακοπές, ήρθε ο καιρός να το κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτισμός και αισθησιασμός, είναι ένα εκρηκτικό μείγμα, που είτε είστε σε σταθερή σχέση, είτε στις αρχές ενός δεσμού, θα δώσετε και θα πάρετε πολλή αγάπη και μεγάλες ποσότητες έρωτα. Οι όμορφες στιγμές όμως, θα στιγματιστούν από μία απώλεια.

 

ΙΧΘΥΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συνεταιρισμοί, στο μικροσκόπιο για ξεκαθαρίσματα και διευθέτηση. Διαύγεια στη σκέψη, ξεκάθαροι στη δράση σας, θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας και τα πλέον δύσκολα θέματα. Ευνοούνται τα νομικά θέματα.