Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20/04

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες καταστάσεις μέσα στο χώρο της δουλειάς, θα πρέπει να πάρουν τέλος. Προβλήματα με συνεργάτες, που χρονίζουν, επιτέλους πρέπει να λήξουν. Μεριμνήστε με σύνεση και ψυχραιμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας, έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά εσείς μάλλον δεν ακούτε καλά. Σταματήστε να σκέφτεστε τα ερωτικά σας θέματα με τη λογική, γιατί αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και ενώ η ημέρα είναι εξαιρετική, δυστυχώς, κάποια οικογενειακά προβλήματα μπορεί να σας τη χαλάσουν. Είναι στο χέρι σας, να μην αφήσετε τα άγχη και τις εντάσεις, να σταματήσουν την ορμή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποτίθεται, ότι σήμερα, οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, τόσο στις αποφάσεις σας, όσο και στην εξέλιξη των επιδιώξεών σας. Εσείς όμως δεν φαίνεται να έχετε τη καλύτερη διάθεση.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά σκαμπανεβάσματα σκιάζουν την ημέρα σας. Η ανασφάλεια και το άγχος σας καταλαμβάνουν και τα νεύρα υπερισχύουν. Ηρεμήστε, σύντομα θα περάσουν και το μόνο που θα σας μείνει είναι η πικρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πλανητική συγκυρία σας κάνει λίγο πιο συναισθηματικούς από το συνηθισμένο. Αυτό όμως, θα δώσει την ευκαιρία στους αγαπημένους σας, να διεκδικήσουν λίγη χαρά και τρυφερότητα από εσάς. Μην τους την στερήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να φλερτάρετε με ασφάλεια από το διαδίκτυο, αλλά και επικοινωνιακά. Οι σχέσεις, ανακάμπτουν, αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κοινωνικό περιβάλλον ίσως σας δημιουργεί επιπλέον άγχη και αυτό είναι το τελευταίο που θα θέλατε σήμερα. Έχετε ανάγκη από ηρεμία, για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εργασία σας προσφέρει την ευκαιρία να ανεβάσετε λίγο τα εισοδήματά σας, αλλά και να καταξιωθείτε επαγγελματικά. Θέματα της δουλειάς, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ και αρκετό καιρό, ονειρεύεστε διακοπές. Σήμερα έρχεται μια αναπάντεχη ευκαιρία να κλέψετε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε τη. Νομικές υποθέσεις, σε καλή εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθησιακοί, ερωτικοί όσο ποτέ, και διεκδικητικοί θα καταφέρετε να κλέψετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, μέσα από μοναδικές ερωτικές στιγμές που θα ζήσετε μαζί.

 

ΙΧΘΥΣ

Τόσο οι αισθηματικές, όσο και οι επαγγελματικές σχέσεις, πέφτουν στο τραπέζι για να λυθούν τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα.