Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2/03

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Κινήσεις που οδηγούν σε ευόδωση στόχων. Στα επαγγελματικά, περίεργες ανατροπές όχι δυσάρεστες. Απρόσμενες ανατροπές στην καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρνείστε κατηγορηματικά να ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο. Εμπνέετε σεβασμό και εμπιστοσύνη. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες χωρίς να κολλάτε σε στερεότυπα. Αιφνίδιες αποφάσεις, δημιουργούν νέες καταστάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραχωρείτε πολλά αλλά όχι και τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Αποφάσεις με σύνεση και γνώση. Στα επαγγελματικά, ευκαιρίες που εξελίσσονται εξαιρετικά ευχάριστα. Νέες συνθήκες, γεμάτες απόλαυση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με γνώμονα την ευχαρίστηση προκαλείτε επικίνδυνες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Αντιλαμβάνεστε καταστάσεις που σας απογοητεύουν. Στα επαγγελματικά, εντυπωσιάζετε με τις διαφορετικές πτυχές που εκφράζετε. Αλλάζετε τις ισορροπίες, με αποτελεσματικό τρόπο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιμονή σε νέα προσέγγιση, με την βεβαιότητα, της θετικής εξέλιξης.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτοσυγκέντρωση και αυτοπραγμάτωση αλλάζουν την εικόνα σας. Στα επαγγελματικά, διάθεση για επίδειξη των δυνατοτήτων σας. Δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες, για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενο γεγονός, προκαλεί νέα αισιόδοξη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Δύσκολη περίοδος προκαλεί εσωστρέφεια και αυτοκριτική. Στα επαγγελματικά, προβληματικές συνεργασίες σε οικονομική βάση. Ανατρεπτικές καταστάσεις, που αλλάζουν τα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρεξηγήσιμες επικοινωνίες, καταλήγουν σε ερωτικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Ειλικρινείς συζητήσεις απομακρύνουν ανθρώπους. Στα επαγγελματικά, περίεργες συμπεριφορές σας κάνουν καχύποπτους. Απροσδιόριστες ευθύνες δημιουργούν ανακατάταξη και αναδιαμόρφωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επικοινωνίες με ακατάλληλο πρόσωπο σας παρασύρει σε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο. Κρίνετε καταστάσεις με αντικειμενική άποψη. Στα επαγγελματικά, ξεπερνάτε φοβίες και ανασφάλειες. Συζητήσεις δίχως τέλος και επικείμενα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας ξαφνιάζει, το έντονο ενδιαφέρον από πολύ κοντινό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Ξεδιαλύνετε σκέψεις αναθεωρείτε συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, εμπιστεύεστε την διαίσθηση σας και αποφασίζετε εποικοδομητικά. Ανέλπιστες προσπάθειες, για δημιουργικό διάλογο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφεύγετε να ενδώσετε, σε αντικειμενικά αξιόλογο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Πράττετε κινήσεις για προσωπικό συμφέρον. Στα επαγγελματικά, λανθασμένες κινήσεις σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Υποψίες που προκαλούν, ανασφάλεια προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δύσκολη η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο. Βιαστικές αποφάσεις αδικούν κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, κρατάτε αποστάσεις όσο είστε υποκειμενικοί. Πιέζετε για αποφάσεις, το ταίρι σας, εκμεταλλευόμενοι τις κατάλληλες συνθήκες. Οι ελεύθεροι, αποφασίζετε λανθασμένα από φοβίες που σας διακατέχουν.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Μικρές εντάσεις σε οικογενειακά θέματα. Στα επαγγελματικά, παίρνετε αποφάσεις χωρίς ξεκάθαρη σκέψη. Μάταιες προσπάθειες, να ανατρέψετε τα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αργοπορείτε σε αποφάσεις και παγώνετε το ενδιαφέρον