Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 19/10

ΚΡΙΟΣ

Καινούριος ενθουσιασμός, καινούρια ξεκινήματα, στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή σας. Ευνοείστε να τολμήσετε ό,τι δεν τολμήσατε ως τώρα. Αρκεί να είστε συνετοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακά προβλήματα, σας κρατούν σε εγρήγορση και δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε τη συναισθηματική ένταση, που σας δημιουργούν. Προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας, καλό είναι να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες δυσκολίες στις επικοινωνίες, δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Οι δουλειές σας εξελίσσονται καλά και ευνοούνται οι μικρές μετακινήσεις. Πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε, εμφανίζονται για να σας δώσουν μικρές χαρές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά και η διαχείριση των εσόδων σας, θα είναι το θέμα της ημέρας. Κάποια σκαμπανεβάσματα ίσως σας δημιουργήσουν ανασφάλειες, οι οποίες όμως, είναι προσωρινές.

 

ΛΕΩΝ

Παίρνετε πολύ προσωπικά κάθε τι που συμβαίνει σήμερα. Μάλλον πρέπει να ηρεμήσετε και να σκεφθείτε λογικά, και επιτέλους, το σύμπαν δεν περιστρέφεται μόνο, γύρω από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή ή κακή σας ψυχολογία θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο στις αποφάσεις σας σήμερα. Γι αυτό φροντίστε να είστε μέσα στα πλαίσια της λογικής, για να μην κάνετε ανεπανόρθωτες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια προβλήματα, των δικών σε ανθρώπων, φίλων ή γνωστών, σας στεναχωρούν. Θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να τους συνδράμετε και να τους βοηθήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους, έρχεται η αναγνώριση των κόπων σας. Οι συνεργάτες σας, αλλά και οι ανώτεροί σας, δεν θα μπορέσουν να μείνουν ασυγκίνητοι από τις επιδόσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ονειρεύεστε μακρινά ταξίδια, να ξέρετε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα τα πραγματοποιήσετε. Μην βιάζεστε όμως. Ο χρόνος μετράει υπέρ σας και κάθε πράγμα έρχεται στον καιρό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκτός από το γεγονός ότι ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινα, έρχεται και ένα έκτακτο έσοδο να συμπληρώσει το σημερινό καρέ της επιτυχίας. Περάστε όμορφα και αφήστε λίγο τη δουλειά στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες, έρχονται στην επιφάνεια για να λυθούν τα κακώς κείμενά τους. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στα ζητούμενά σας και δίκαιοι αν θέλετε να σας ευχαριστήσουν τα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Προβλήματα υγείας, δικά σας, ή κάποιων προσφιλών σας ατόμων δεν σας στεναχωρούν μόνο, αλλά και σας αγχώνουν. Μήπως ήρθε ο καιρός να δώσετε περισσότερη σημασία στις ανάγκες του οργανισμού σας;