Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17/08

ΚΡΙΟΣ

Και νέος έρωτας, και ανανέωση του παλιού. Η ημέρα ενδείκνυται για αγάπες, ρομαντισμό και όμορφες στιγμές. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη με εντάσεις και διαπληκτισμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές, με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και πρόσωπα που εσείς έχετε επιλέξει, για να είναι κοντά σας σήμερα. Περάστε καλά και ανανεωθείτε. Το χρειάζεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για επικοινωνίες, επαφές αλλά και μετακινήσεις. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάτι από αυτά, ή και όλα μαζί, για μία δημιουργική και εποικοδομητική μέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα οικονομικό ζήτημα, θα σας απασχολήσει έντονα. Μπορεί να μην σας βγαίνουν τα χρήματα για να κάνετε αυτά που θέλετε, ή να μην θέλετε εσείς να χαλάσετε χρήματα ενώ πρέπει.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα σας κάνει να παίρνετε πολύ προσωπικά τα πάντα. Σίγουρα θα πρέπει να αντιδράτε στα γεγονότα, αλλά αποφύγετε να είστε υπερβολικοί. Μετριάστε τον εγωκεντρισμό σας

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρ’ όλο που η ψυχολογία και η διάθεσή σας δεν είναι η καλύτερη δυνατή θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα θέματα της ημέρας, αλλά και να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τα έκτακτα.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και παρέες και θα περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα. Ευνοείστε αν θέλετε να ταξιδέψετε ή να ξεφύγετε για λίγο από τις υποχρεώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα στη δουλειά σας, ή κόντρες με τους συνεργάτες σας. Είναι όμως, τόσο καλή η επικοινωνιακή σας ικανότητα που θα καταφέρετε να πείσετε και τους πιο διστακτικούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδέχεται η οικονομική σας κατάσταση να μην σας επιτρέπει να μετακινηθείτε προς τα εκεί που θέλετε, αλλά αν κάνετε υπομονή σύντομα τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθούν τα κίνητρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εμπνέουν και θα βρείτε λύσεις σε όλα αυτά που σας έχουν απασχολήσει έως τώρα. Σταθερότητα στις σχέσεις και στα οικονομικά

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα νέο ξεκίνημα σε μια προσωπική σχέση ή σε μια συνεργασία θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα, περισσότερο γιατί θα διαπιστώσετε ότι για την καλή τους λειτουργία, θα πρέπει να αλλάξετε πολλά απ’ αυτά που πιστεύατε ως τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Μια πολύ καλή αλλαγή, θετική και ευπρόσδεκτη, στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει περισσή χαρά, ίσως γιατί συνοδεύεται και από ένα πολύ επιθυμητό, οικονομικό μπόνους.