Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16/02

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με την Σελήνη, έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες. Στα επαγγελματικά, προκλήσεις που επηρεάζουν την συμπεριφορά σας. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις που παίρνουν έκταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες καταστάσεις προκαλούν αιφνίδιες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, πραγματοποιεί επιθυμίες που είχαν ξεχαστεί. Στα επαγγελματικά, αντιδράσεις που διαβάλουν την προσωπικότητά σας. Αμφιταλαντεύεστε και εκφράζεστε διστακτικά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένοχες σκέψεις δεν σας εμποδίζουν να δράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί συμπεριφορές που οδηγούν σε υπερβολές. Στα επαγγελματικά, ξαφνικό γεγονός σας βγάζει εκτός πορείας. Συζητήσεις χωρίς περιθώρια αντιδράσεων για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομονώνεστε για να αλλάξετε πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, προκαλεί μετωπικές συγκρούσεις με ή χωρίς επιπτώσεις. Στα επαγγελματικά, αγνοείτε σχόλια και δεν παρεκτρέπεστε. Διαχειρίζεστε με επιτυχία την κρίση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιδιώκετε επικοινωνία με κατάλληλο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, βοηθάει να δείξετε ωριμότητα στις προκλήσεις. Στα επαγγελματικά, σας αγχώνουν οι πολλές υποχρεώσεις. Αποφεύγετε συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φοβίες σας κάνουν ιδιαίτερα προσεκτικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, αποβάλει την εσωστρέφεια και αγνοεί τον κίνδυνο. Στα επαγγελματικά, ο προγραμματισμός διατηρεί τις ισορροπίες. Προβλήματα που δύσκολα ξεπερνιούνται από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με την Σελήνη, φέρνει στην επιφάνεια τάσης εξουσίας. Στα επαγγελματικά, δείχνετε ωριμότητα σε ξαφνικά γεγονότα. Εξαιρετικές ερωτικές συνθήκες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γοητεύεστε από νέα γνωριμία και επικοινωνείτε λανθασμένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, αφυπνίζει εκφράσεις που προκαλούν ενοχλήσεις. Στα επαγγελματικά, λανθασμένες κινήσεις δημιουργούν περιπέτειες. Αποφάσεις για ριζικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διασκεδάζετε και κερδίζετε τις εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, ευνοεί να αποφύγετε καταστάσεις που καταβάλλουν. Στα επαγγελματικά, γίνεστε διαλλακτικοί για το συμφέρον σας. Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιφυλακτικές κινήσεις σε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο σας, προκαλεί σκέψεις για τυχόν παρασκήνιο. Στα επαγγελματικά, νέες εποικοδομητικές συνεργασίες. Ο εκνευρισμός επηρεάζει αρνητικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε την επικοινωνία χωρίς δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, δημιουργεί απρόσμενες καταστάσεις που σας επηρεάζουν. Στα επαγγελματικά, ομαδική συνεργασία με επιφυλακτικότητα. Αντιπαραθέσεις που δυσαρεστούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοητεύεστε από νέες προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, σας δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά, συνεχείς προσπάθειες παρά τις προβληματικές καταστάσεις. Εκφράσεις έντονου ερωτισμού προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευνοϊκές συνθήκες για νέα σχέση.