Τα ζώδια για σήμερα 15/11

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 15/11

Τα ζώδια για σήμερα 15/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 15/11 ξεκινά με τον Κριό..Αρκετοί Κριοί κάνετε ένα ενδιαφέρον επαγγελματικό ταξίδι και κλείνετε επιτυχώς μια συμφωνία. Ευχάριστες συζητήσεις με συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι ειδικά των πρώτων ημερών είστε πολύ ανήσυχοι με θέματα επαγγελματικά και  προσπαθείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας κάτι που τουλάχιστον σήμερα τα καταφέρνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία  να παραβρεθείτε σε μια γιορτή με φιλικό σας πρόσωπο. Ευχάριστες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί Καρκίνοι του  δεύτερου δεκαημέρου  θα δεχτείτε οικονομική βοήθεια και θα λύσετε πρόβλημα που αφορά το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον έβδομο οίκο, σας φέρνει πιο κοντά με το σύντροφο σας ή οι ελεύθεροι βρίσκετε ευχάριστη διασκεδαστική παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικά σήμερα είστε σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, χαρούμενοι και γεμάτοι. Πολλοί κάνετε ευχάριστες  οικογενειακές επισκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Πολλοί έχετε σήμερα έντονη δημιουργικότητα και κέφι που το μεταδίδεται και στους γύρω σας. Πολύ ευχάριστη μέρα και στα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Η οικογένεια έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και η επαφή με γονείς σας γεμίζει όμορφα συναισθήματα. Αρκετές οικονομικές συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι από τις λίγες φορές που η  επικοινωνία  παίζει τόσο θετικό ρόλο στην ψυχολογία σας . Βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας και έχετε καθαρότερο στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα συναισθηματικά είστε αποστασιοποιημένοι και παίρνετε ελαφριά ότι συμβαίνει ή λέγεται. Σκέψεις για τον οικονομικό σας σχεδιασμό από δω και πέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστη συνάντηση με φίλο που ζει στο εξωτερικό. Ενασχόληση με την βελτίωση του προσωπικού σας χώρου. Η επικείμενη αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο σας θα σας κάνει πιο ήρεμους.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ επιτυχημένη μέρα για τα επαγγελματικά σας. Το καλό κλίμα συνοδεύεται και από πάρα πολύ καλές εισπράξεις. Απόκτηση καλής φήμης.