Τα ζώδια για σήμερα 1/11

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11/10

ΚΡΙΟΣ

 Ο συνωστισμός 4 πλανητών στο οίκο που αφορά χρέη  και το τετράγωνο Άρη- ανάδρομης Αφροδίτης υποδηλώνει δυσκολίες με παλαιές οφειλές

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο. Θα υπάρξει ένταση και απειλές νομικού τύπου. Δεν αξίζει για θέματα καθημερινότητας να φτάσετε σε χωρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Όσοι είστε υπάλληλοι  προσέξτε γιατί συνάδερφοι  θα κινηθούν παρασκηνιακά εναντίων σας. Αρκετοί θα έχετε μια ξαφνική ενόχληση σε θέμα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος  που είχατε ζήσει σφοδρό έρωτα  ,σας αναστατώνει ψυχικά. Προσπαθήστε  να αποφύγετε επανασύνδεση θα πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ

Ή θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το επαγγελματικό σας ακίνητο ή θα έχετε δυσκολίες με ακίνητο του συντρόφου, αποφύγετε τους τσακωμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δε φερθείτε διπλωματικά σήμερα η λεκτική αντιπαράθεση  μέσα στο χώρο εργασίας θα πάρει  μεγάλες διαστάσεις. Ευχάριστο κλίμα με αδέρφια και γείτονες.

ΖΥΓΟΣ

Μια οικονομική υποχρέωση από το παρελθόν που επανέρχεται στο προσκήνιο ,εκτός από ανατροπή στον οικονομικό σας σχεδιασμό, δημιουργεί  και έριδες στον οικογενειακό κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας και του προσωπικού σας χώρου άλλα ένα πρόβλημα στον οικογενειακό κύκλο σας σταματά. Έντονος εκνευρισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε πολύ μεγάλη προσοχή στο δρόμο και στην οδήγηση και για να μην πέσετε θύμα κλοπής. Έντονος διαπληκτισμός με αδέρφια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας και μεγάλη ένταση. Άλλοι έχετε απώλειες  και ζημιές σε επαγγελματικό επίπεδο και άλλοι προστριβές με την εφορία για πρόστιμο .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι δύσκολη εξαιτίας του εκνευρισμού σας. Βιετνάμ γίνεται ο χώρος εργασίας! Ένα παρελθοντικό θέμα γίνεται αιτία να τσακωθείτε άγρια με συναδέρφους.

ΙΧΘΥΣ

Όσοι ταξιδεύετε σήμερα ή ασχολείστε με εισαγωγές ή εμπλέκεστε άμεσα ή έμμεσα  με πανεπιστημιακά θέματα προσέξτε παγίδες και ψιλά γράμματα και μην εμπιστεύεστε κανέναν.