Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11/05

ΚΡΙΟΣ

Θα εφεύρετε αρκετούς λόγους για να κάνετε μετακινήσεις, αλλά τα νέα που θα ακούσετε από τις επικοινωνίες σας, ίσως και να μην είναι πολύ ευχάριστα. Χρειάζεται διπλωματία για να αντιμετωπίσετε τα σημερινά γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεθοδικοί ως προς τη διαχείριση των εσόδων σας, θα καταφέρετε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε ένα γερό κομπόδεμα που θα σας χρησιμεύσει αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μαχητικοί αλλά και μάχιμοι, ως προς τις διεκδικήσεις των επιδιώξεών σας. Η τύχη σας δείχνει το καλό της πρόσωπο σήμερα και μπορείτε να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας, στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά άβολη η σημερινή ημέρα, σας φέρνει μια ψυχολογική αδιαθεσία που δεν θα το βρείτε εύκολο να χειριστείτε. Αρκετά έντονο το παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν από σήμερα, μπορεί να αποδειχθούν εκτός από καλοί φίλοι ή συνεργάτες και πολύ χρήσιμοι στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αρχίζουν να δείχνουν θετικές εξελίξεις και αυτό σας ικανοποιεί. Να αποφύγετε να αντιπαρατεθείτε με ανθρώπους που θέλουν να επιβάλλουν τα θέλω τους, επάνω σας.

ΖΥΓΟΣ

Προκειμένου να πετύχετε στις προσδοκίες σας, χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία. Σήμερα όμως, ο λόγος σας είναι επιθετικός, γι αυτό και οι πιθανότητες να πετύχετε πράγματα, είναι λιγοστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κακοδιάθετοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας σήμερα, δεν θα είστε όσο κοινωνικοί χρειάζεται. Αυτό δε που θα σας έλξει περισσότερο, είναι η λύση διαφόρων μυστηρίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε επαγρύπνηση για τις ανειλημμένες υποχρεώσεις και συμφωνίες σας. Προσέξτε να είστε συνεπείς σε ό,τι έχετε υποσχεθεί, γιατί είναι εύκολο για σας, να ξεφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ξεκινά ένα διάστημα, όπου η τύχη θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και θα σας δώσει ευκαιρίες για εξέλιξη των σχεδίων σας. Σε άνοδο τα οικονομικά, και σεις, ικανοποιημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα τα νέα από το έτερον ήμισυ. Οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκτός από να λύσουν αρκετές απορίες σας, δίνουν και μια αίσθηση χαράς, επειδή βρίσκετε ανταπόκριση από τον άνθρωπό σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια συμφωνία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό, σήμερα πραγματοποιείται και μάλιστα με πολύ εποικοδομητικό και προσοδοφόρο τρόπο. Αυτό σας ικανοποιεί πολύ.