Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1/06

ΚΡΙΟΣ

Μια καλή ευκαιρία για οικονομική βελτίωση σήμερα, θα σας δοθεί από κει που δεν το περιμένατε. Εσείς καλείστε να διαχειριστείτε σωστά τα πράγματα έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι, γνωστοί και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας για να βοηθήσουν στην καλύτερη και ευκολότερη λύση των ζητημάτων σας, κυρίως αν αυτά είναι οικονομικής, ή νομικής φύσεως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ουράνιο σκηνικό σήμερα θα φέρει καλές ευκαιρίες για γνωριμίες με ανθρώπους, που ακόμα κι αν δεν εξελιχθούν αισθηματικά, θα σας φανούν χρήσιμοι σε πολλά επίπεδα. Γίνετε πιο ουσιαστικοί στις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα κάθε γεγονός, που σε άλλες περιπτώσεις θα σας έβγαζε, εκτός εαυτού. Τα επαγγελματικά σας προβλήματα, λύνονται ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Προγραμματίστε την καθημερινότητά σας, σύμφωνα με τις ουσιαστικές σας ανάγκες και μην δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες που καμία διαφορά δεν κάνουν. Κάποιες μικρές αναβολές, σας εκνευρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια και τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, δεν έχουν ακόμα σταθεροποιηθεί, μπορείτε να ξεκλέψετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και ίσως και το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Επιλέξτε ήπιους τρόπους για να λύσετε τις διαφορές σας, με όσους σας πηγαίνουν κόντρα. Θα τα δώσετε όλα στη δουλειά σας και θα δικαιωθείτε, και στα οικονομικά σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρέη συσσωρευμένα, σας βαραίνουν και σας ψυχοπλακώνουν. Λειτουργείστε στρατηγικά και μην αποφεύγετε τις υποχρεώσεις σας, γιατί θα το πληρώσετε αργότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει ένα πρόβλημα υγείας, δικό σας, ή ενός προσφιλούς σας ατόμου. Στεναχωριέστε και αγχώνεστε, αλλά δεν πρέπει. Πρώτον γιατί πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό και δεύτερον όχι για κάτι σοβαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν αφήσετε το άγχος και το στρες να κυριαρχήσουν στη ζωή και την καθημερινότητά σας, θα κάνετε λάθη. Και ξέρετε καλά, ότι τα λάθη για να διορθωθούν μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέρετε καλά, ότι έχετε συμβάλλει πολύ αποτελεσματικά, στο να προωθηθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, μέσα στην ομάδα εργασίας σας. Γι αυτό και κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει ότι δεν δουλεύετε σωστά.

ΙΧΘΥΣ

Αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δράσετε μεθοδικά και οργανωμένα, καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να σας σταθεί εμπόδιο, ούτε να ματαιώσει τις εξελίξεις των υποθέσεών σας.