Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26/05

ΚΡΙΟΣ

Διακυβεύεται η οικογενειακή σας αρμονία, από εντάσεις και διαπληκτισμούς στο χώρο του σπιτιού και για θέματα του σπιτιού. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επικοινωνίες σας, κυρίως με γυναίκες, μπορεί να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, αλλά μπορεί και να σταθούν η αφορμή για οικονομικό κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα κερδίζετε και αυτό θα στοιχίσει τόσο σε χρήμα όσο και σε διάθεση. Βάλτε φρένο στα έξοδα και μην σπαταλάτε για πράγματα που στην ουσία, δεν χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε ή ό,τι σας συμφέρει για να δώσετε τροφή στη ματαιοδοξία σας. Υιοθετείστε μια θέση παρατηρητή προκειμένου τα συμπεράσματά σας να είναι ασφαλή

ΛΕΩΝ

Κάνετε αναδρομές σε γεγονότα του παρελθόντος και απογοητεύεστε καθώς συνειδητοποιείτε τα λάθη σας. Πληγώνεστε εύκολα από γεγονότα που δεν είναι της αρεσκείας σας. Μήπως είστε λίγο εγωιστές;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν βρίσκεστε σε δίλημμα για μια υπόθεσή σας, προσέξτε γιατί θα είστε επιρρεπείς να επηρεαστείτε από τους φίλους σας. Έτσι, η «ετυμηγορία» σας, δεν θα είναι δική σας ευθύνη

ΖΥΓΟΣ

Την ανάγκη σας για αναγνώριση και καταξίωση τον επαγγελματικό τομέα, θα συνδράμουν οι γυναίκες κύρους, με τις οποίες έρχεστε σήμερα, σε επαφή. Υψηλή κοινωνική θέση και αναγνωρισιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμπεράσματά σας, βασίζονται στα συναισθήματά σας και στις συγκινήσεις της ημέρας, γι αυτό και δεν είναι αντικειμενικά. Δεν είστε «εδώ» σήμερα, και καλύτερα να κρατήσετε μια απόσταση από τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπερβολικός ο αισθησιασμός σας, θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας. Έντονες διαισθήσεις, σας κρατούν σε αγωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπληρώνονται οι ευχές σας για μία συνεργασία που επιδιώκατε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι σχέσεις ευοδώνονται, και ίσως προχωρήσετε και σε πρόταση γάμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες αλλαγές που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο, ίσως σας προβληματίσουν και σας αγχώσουν σε βαθμό που να σας παρουσιαστούν κάποιες αστάθειες στο ψυχολογικό κομμάτι, κυρίως

ΙΧΘΥΣ

Αν έχετε πάθος με το τζόγο, να είστε προσεκτικοί σήμερα γιατί η χασούρα σας θα είναι μεγάλη. Όσοι είστε στο ξεκίνημα μιας αισθηματικής σχέσης, καλό είναι να μην αφήνετε την οικογένειά σας να παρεμβαίνει.