Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10/03

ΚΡΙΟΣ

Συζητήσεις με πρόσωπα που σας γεμίζουν με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Στα επαγγελματικά, πιθανόν να είστε ευτυχισμένοι λόγω του παρασκηνίου. Σας πνίγει η καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δικαιώνεστε στο να αλλάξετε παρέες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Στα επαγγελματικά, αιφνίδιες ανατροπές επηρεάζουν αρνητικά τις επιδιώξεις σας. Πιθανές αντιπαραθέσεις το αλατοπίπερο στη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρελθοντικό πρόσωπο εμφανίζεται για να σας αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές δυνατότητες για να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά, πιθανές αποφάσεις καθαρά με τη διαίσθηση σας. Γεγονότα της επικαιρότητας επηρεάζουν εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν είστε σίγουροι για βήματα στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Στα επαγγελματικά, οφείλετε να ανταποκριθείτε με αποτελεσματικότητα απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Εποικοδομητικές διαφωνίες βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερες καταστάσεις ομορφαίνουν τις στιγμές σας.

 

ΛΕΩΝ

Αποδέχεστε σημαντικές βοήθειες για βασικούς τομείς που σας ενδιαφέρουν. Στα επαγγελματικά, το άγχος δεν σας βοηθά να κρίνετε αντικειμενικά. Αξιοποιείτε τις ευκαιρίες και λύνετε προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με πολλές υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά και ώριμα απρόσμενες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά εθελοτυφλείτε, προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις. Τρέχοντα ζητήματα δημιουργούν σημαντικές διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες καταστάσεις αλλάζουν την ψυχολογία σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Μεγάλη υποστήριξη για τις αποφάσεις σας από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο που δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε. Μικρές εντάσεις χωρίς ουσιαστικούς λόγους με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σε αναμονή των εξελίξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανασκόπηση των γεγονότων βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Στα επαγγελματικά, εκφραστείτε ψύχραιμα, διαφορετικά θα υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις. Οι κατάλληλες συμβουλές βοηθούν να κρίνετε σωστά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επηρεάζεστε αρνητικά και απομακρύνεστε από επαφές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψεις να απομακρυνθείτε από συγκεκριμένα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αρνητικές και επιθετικές συμπεριφορές λόγω των αντιδράσεων σας. Διεκπεραιώνετε με επιτυχία τις διαφορές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η ιδιορρυθμία σας εμποδίζει τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή σε νέα πρόσωπα στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, συμβιβάζεστε με αποφάσεις για το κέρδος άλλων. Απολαμβάνετε κάθε στιγμή διασκέδασης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παράλληλες καταστάσεις δημιουργούν αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανασφάλειες και φοβίες σας πιθανόν να προκαλέσουν διαφωνίες. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε συμφωνίες που κρατάνε από το παρελθόν. Απρόσμενες ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οι κατάλληλες συνθήκες για επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΣ

Στη δική σας απόφαση η επέκταση των προβλημάτων ή όχι. Στα επαγγελματικά, σκληρά λόγια και έντονες κόντρες με συνεργάτες σας. Εκφράζεστε παράλογα και προσβάλλετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βρίσκετε τις ιδανικές λύσεις σε ενδεχόμενο αδιέξοδο.