Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 9/06

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές θα είναι οι επαγγελματικές συναντήσεις σας σήμερα, καθώς, οι άνθρωποι με τους οποίους θα έρθετε σε επαφή, έχουν το κύρος, τη δύναμη και τη θέληση να βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα νομικό θέμα θα σας προβληματίσει, ευτυχώς χωρίς συναισθηματικές ή άλλες απώλειες. Δεν θα αποφύγετε όμως, εκνευρισμό και άγχος. Μην πτοηθείτε από κάποιες ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξαιρετική η ψυχολογία σας, θα μπορέσετε να διευθετήσετε ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σας. Κάποια έξτρα χρήματα σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη η εσωτερική σας ένταση, η οποία δεν μπορεί να εκτονωθεί με κανέναν από τους γνωστούς, «συμβατικούς» τρόπους. Να είστε προσεκτικοί όταν απευθύνεστε στους άλλους. Κίνδυνος παρεξηγήσεων

ΛΕΩΝ

Μπορεί να σας εκνευρίσει το γεγονός, ότι κάποια σχέδιά σας, χρειάζεται να μείνουν λίγο πίσω, ωστόσο, η αναβολή δεν θα είναι επ’ αόριστον. Θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες εκείνες που ενδέχεται να σας δημιουργήσουν πρόβλημα αν μείνουν μετέωρες. Τα γραφειοκρατικά θέματα, διευθετούνται εύκολα, όχι όμως και όσο γρήγορα θα θέλατε.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά θέματα σας εκνευρίζουν και σας αναγκάζουν να πάτε πίσω, άλλα ζητήματα, πιο επείγοντα και πιο πρωτεύοντα. Αποφύγετε να «ανεβάσετε» τους τόνους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανακαλύπτετε ότι, ακολουθώντας κατά γράμμα τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, οι οικονομικές σας υποχρεώσεις τακτοποιούνται πιο εύκολα. Αν το ίδιο κάνετε και για τα προσωπικά σας, όλα θα είναι τέλεια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη η κούραση σήμερα, ούτε να αγχωθείτε σωστά δεν θα είστε σε θέση. Το μόνο που θα επιζητήσετε, είναι ο προσωπικός σας χώρος και πολλή ξεκούραση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να φροντίσετε να κρατάτε ψύχραιμη στάση απέναντι στα γεγονότα γιατί δεν θα σας λείψουν σήμερα, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Επίσης αποφύγετε κόντρες με φίλους και γνωστούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να υπερασπίσετε τη δουλειά σας και τα κεκτημένα σας μέσα σ’ αυτή, καθώς θα υπάρξουν κάποιοι που μπορεί να αμφισβητήσουν τα προσόντα και τις ικανότητές σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Έχετε, ευτυχώς, γύρω σας τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα βοηθήσουν στην καλή εξέλιξη των επαγγελματικών αλλά και προσωπικών σας σχεδίων. Να προτιμήσετε τις επαφές με άτομα κύρους.