Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 31/03

ΚΡΙΟΣ

Ο απόηχος της χθεσινής μέρας είναι ακόμα ορατός και αυτό το βιώνουν τόσο τα πρόσωπα της οικογένειας όσο και οι επαγγελματικοί σας συνεργάτες. Η συμπεριφορά σας δεν είναι καλή απέναντί τους και καλά θα κάνετε να είστε πιο ψύχραιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα μια μέρα που τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, σας εκνευρίζουν και σας παρασύρουν σε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, τόσο προς τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, όσο και προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνομιλίες και προσπάθεια για εξεύρεση λύσης με πρόσωπα κύρους, προκειμένου να λυθούν οικονομικά θέματά σας. Εύνοια σας δίνεται για να τα καταφέρετε, αλλά χρειάζεται και λίγη τύχη για να συνεργαστείτε με τους σωστούς ανθρώπους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κακοδιαθεσία σας, επηρεάζει έντονα το κοντινό αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Τσακωμοί με τους φίλους, ρήξεις με το σύντροφο, κόντρες με τους συνεργάτες. Να γνωρίζετε, ότι δεν έχετε σε όλα δίκιο

ΛΕΩΝ

Για μια ακόμα ημέρα, θα πρέπει να είστε συνετοί στις αντιδράσεις σας και να αποφεύγετε τις ακρότητες και το δράμα. Το ημερήσιο πρόγραμμα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, είτε προς τη δουλειά, είτε προς την οικογένεια. Ένα οικονομικό ζήτημα, σας αναστατώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δίνετε μεγάλη έμφαση στον έρωτα σήμερα. Ένα πρόσωπο, σας έχει αναστατώσει ερωτικά, σας έχει ενθουσιάσει και σας έχει δώσει έναν επιπλέον λόγο για να ερωτευθείτε σφόδρα. Προσοχή μόνο να μην υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Στο ίδιο με το χθεσινό μοτίβο κινείται η μέρα, μόνο που τώρα, η κακοδιαθεσία σας επεκτείνεται και στον επαγγελματικό χώρο, όπου κουτσομπολιά, ίντριγκες και διαπληκτισμοί σας χαλούν ολοκληρωτικά το κέφι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα ίδια με τα χθεσινά κινείται και η σημερινή ημέρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα ξέρετε πολύ καλά το λόγο που κάποια από τα σχέδιά σας έπρεπε να αλλάξουν ή να ματαιωθούν. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και οικονομικά κερδοφόρες επενδύσεις, εμφανίζονται

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άτομα της οικογένειάς σας θα πρέπει να υποστούν τη γκρίνια σας και την ευθιξία σας. Κρατηθείτε ψύχραιμοι και μην δίνετε σημασία σε μικρά γεγονότα που δεν μπορούν να σας βγάλουν από το δρόμο που έχετε επιλέξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιρροή της χθεσινής μέρας θα είναι και σήμερα, αρκετά εμφανής στους νευραλγικούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί αν το κάνετε πολλά σχέδια θα πάνε αρκετά πίσω

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην διστάσετε να κάνετε όποιες αλλαγές είναι απαραίτητες είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε στον τρόπο εργασίας σας, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας πιο λειτουργική και πιο προσβάσιμη. Μικρές ενοχλήσεις υγείας, βρίσκουν ίαση.

ΙΧΘΥΣ

Ένας νέος αισθηματικός κύκλος ανοίγει και σας καλεί να ζήσετε τον έρωτα στο έπακρο, μέσα από μια γνωριμία, που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν πιστεύατε όταν γίνονταν οι συστάσεις, ότι θα ευδοκιμούσε. Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας να στηρίζουν τις αποφάσεις σας.