Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3/11

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε όμορφα ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και γνωστούς. Η συμμετοχή σας δε, σε ομαδικές δραστηριότητες σας δίνει ικανοποίηση. Μια γυναίκα, δεν σας βλέπει αποκλειστικά, φιλικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που θέλετε περισσότερο απ’ όλα, είναι να σας αναγνωρίσουν τα προσόντα, τις δυνατότητες και τα ταλέντα. Και αυτό επιδιώκετε στον επαγγελματικό τομέα. Η αναγνώριση φέρνει και χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα σας πνίγει, και σας εγκλωβίζει σε μια ρουτίνα, που δεν σας αρέσει. Ο νους ταξιδεύει αλλού. Ίσως αν πηγαίνατε μια εκδρομή να αλλάξετε παραστάσεις, θα σας έκανε πολύ καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκέψεις που έχουν να κάνουν με τον έρωτα, και τις πολύ προσωπικές επαφές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να δώσετε στο έπακρο αισθησιασμό και να εισπράξετε τα αντίστοιχα.

ΛΕΩΝ

Σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε και αυτό σας αγχώνει. Αν ηρεμήσετε όμως, μπορεί να βρείτε λύσεις, που δεν το περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να σας εκνευρίσουν, όμως θεωρούνται απαραίτητες για να γίνει πιο λειτουργικός. Μικρές ενοχλήσεις υγείας, δεν πρέπει να σας περνούν απαρατήρητες αν δεν θέλετε να γίνουν μεγάλες.

ΖΥΓΟΣ

Καταλυτικό ρόλο, στην εξέλιξη των ερωτικών σας θεμάτων θα παίξουν τα γυναικεία πρόσωπα. Η ενασχόλησή σας δε, με τα παιδιά, θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνίες με πρόσωπα της οικογένειάς σας, σας γεμίζουν με όμορφα συναισθήματα. Σήμερα, θα σας απασχολήσει το παρελθόν, οι ρίζες, η καταγωγή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επικοινωνίες θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά ζητήματά σας, αλλά και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων σας, με κάποιον τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να σας «τρομάξει» ένα σκαμπανέβασμα στα οικονομικά, ωστόσο, δεν είναι και τόσο σοβαρό. Έχετε ήδη εξασφαλίσει ένα δίκτυο, πηγών εσόδων για να φοβάστε ένα μικρό κλυδωνισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ρομαντικούς και έτοιμους για αισθηματικές περιπέτειες σας βρίσκει η μέρα, αλλά θα πρέπει να προσέχετε αν βρίσκεστε σε μια σοβαρή σχέση ή γάμο. Μπορεί ο έρωτας να είναι δελεαστικός, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθήστε να καλλιεργήσετε την ιδιότητά σας να κρίνετε τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες τω ανθρώπων που συναντάτε. Θα δείτε μεγάλη βελτίωση στη ζωή σας από αυτό. Η συμμετοχή σας σε ομάδες, φέρνει οφέλη.