Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3/03

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία. Προσοχή σε εξαπατήσεις και δολοπλοκίες. Επαγγελματικά, αιφνιδιαστικές προτάσεις, νέες συνεργασίες. Εξαιρετική διάθεση και ερωτική απόλαυση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρύνετε πρόσωπο λόγω της αλαζονική σας συμπεριφοράς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αποφεύγετε να αναλάβετε ευθύνες άλλων. Επαγγελματικά, ενδεχόμενες καινούργιες συνεργασίες με ευνοϊκές προοπτικές. Απολαμβάνετε στιγμές, έντονου ερωτισμού από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφεύγετε να εκδηλωθείτε με γνώμονα το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς. Δύσκολες συνθήκες προκαλούν αναστάτωση. Επαγγελματικά, δεν διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες. Φειδωλές κινήσεις, ανάξιες σχολιασμού από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σημαντικές ειδήσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία. Απαιτείται υπομονή και διορατικότητα. Επαγγελματικά, νέες δραστηριότητες με επιτυχημένα βήματα. Προσοχή σε εντάσεις, με άσχημα λόγια εκατέρωθεν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θεωρείτε και υποτιμάτε προσέγγιση με κατώτερα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αναγκαστική προσγείωση στην πραγματικότητα. Επαγγελματικά, προβληματική επικοινωνία με συνεργάτες. Αντιμετωπίζετε, με ψύχραιμη στάση τον παραλογισμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απροσδιόριστες ανασφάλειες επηρεάζουν αισθητά την κρίση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς. Χειρίζεστε σωστά οικογενειακές υποθέσεις. Επαγγελματικά, προσοχή στον εκνευρισμό προκαλεί έντονα ξεσπάσματα. Προσπερνάτε διαταραχές και ανταμείβεστε ερωτικά από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφες καταστάσεις αποτρέπουν έντιμες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία. Πρακτικές ανάγκες αλλάζουν τις προτεραιότητες. Επαγγελματικά, οικονομικά ζητήματα προκαλούν ιδιαίτερο άγχος. Ξέρετε τι θέλετε και το διεκδικείτε με ανταπόδοση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η ματαιοδοξία, δεν επιτρέπει να επικεντρωθείτε στις προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Έντονα εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις.Επαγγελματικά, δέχεστε αντικειμενικές συμβουλές για επόμενες κινήσεις. Αιφνίδια προβλήματα, τα αντιμετωπίζετε ώριμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας ξαφνιάζει το ενδιαφέρον στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς. Απρόοπτα γεγονότα αλλάζουν την καθημερινότητα. Επαγγελματικά, μεγάλες εντάσεις για κρυφές δράσεις που έρχονται στην επιφάνεια. Ανατρεπτικές σκέψεις και επιπόλαιες δράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε καταστάσεις που έχουν σκοπό την αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία. Δυσάρεστες ειδήσεις πληγώνουν τον εγωισμό σας. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να πάρουν έκταση σημαντικές αντιπαραθέσεις. Επαναστατική διάθεση, ανατρέπει τις ισορροπίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταποκρίνεστε θετικά σε πρόσωπο με πολλά κοινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Δύσκολες αποφάσεις με σκοπό το κέρδος. Επαγγελματικά, συνεργάζεστε πλέον μόνο με πρόσωπα εμπιστοσύνης. Οι υπερβολές, δημιουργούν σημαντικά προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα αρχή με νέο πρόσωπο σε ιδιόρρυθμες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας. Υλοποιούνται σχέδια με αλλαγή τακτικής. Επαγγελματικά, νέα γεγονότα ικανά να σας κατακλύσουν με καχυποψία. Προσοχή σε αποφάσεις, που οριστικοποιούν την απομάκρυνση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακατάλληλες συνθήκες αγνοώντας τις συνέπειες.