Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24/02

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Κρυφές δράσεις για νέες συνεργασίες. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες, αλλάζουν την εικόνα σας. Αρνητικές σκέψεις και επιθετικότητα, προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα εκφράσετε επιθυμίες, με θετική ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Προκύπτουν νέες προτάσεις για πρόσκαιρο όφελος. Στα επαγγελματικά, θα υπάρξει είδηση για μετακίνηση, η οποία σας προβληματίζει. Προσποιείστε για να αποφύγετε διαμάχες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη γνωριμία, κεραυνοβόλος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έντονες διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, λανθασμένες πρωτοβουλίες, με ανασταλτικό αντίκτυπο. Έντονα συναισθήματα, τα οποία δεν γίνονται αποδεκτά από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αγχωτικές κινήσεις, σε ιδιάζουσες περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Διαδραματίζονται εξελίξεις για σημαντικές ενώσεις. Στα επαγγελματικά, εκφραστικότητα που προκαλεί εντυπώσεις. Πιέζετε για καταστάσεις, αντίθετες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον και αντιδράτε θετικά.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Έκφραση ιδεών με αινιγματικό χαρακτήρα. Στα επαγγελματικά, υπάρχει διάθεση για ομόφωνες αλλαγές. Αρμονία αλλά και αλληλοσεβασμός με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταποδοτική έκφραση, σε τρυφερότητα και ρομαντισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κακή επικοινωνία δημιουργεί παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, εμπιστεύεστε την ομαδική συνεργασία. Εσωτερική αναταραχή και άδικα ξεσπάσματα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαυστικές παρέες, σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Δίνετε έμφαση στην κοινωνικοποίηση. Στα επαγγελματικά, κινήσεις τρίτων, σας κάνουν πρωταγωνιστές. Παρασύρεστε από λόγια τρίτων, και εκφράζεστε ανέντιμα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερες καταστάσεις, με αμέριστες συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Προσοχή σε αναπόφευκτούς διαλόγους. Στα επαγγελματικά, θα είναι οι σημαντικές αλλαγές, περιορίζουν την δράση σας. Βιαστικές αποφάσεις που αδικούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποδέχεστε προσέγγιση από αινιγματικό πρόσωπο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Προσπάθειες για εδραίωση και σταθεροποίησης. Στα επαγγελματικά, έπαρση και υπερβολές εις βάρος σας. Αδυνατείτε να αντιληφθείτε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεστε διπλωματικά και υποχθόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Αναζήτηση ενός εφικτού αλλά και βιώσιμου σχεδίου. Στα επαγγελματικά, προβάλλετε ιδέες, με σκοπό την πλάνη συναδέλφων. Καταβάλλονται προσπάθειες, να αποφευχθούν για να μην εξωτερικευτούν τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εντάσεις και συγκρούσεις, δημιουργούν ένα μεγάλο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Ξεπερνάτε προβλήματα προσωπικού χαρακτήρα. Στα επαγγελματικά, απογοητεύεστε, από υποκινούμενες και ανταγωνίστηκες διαθέσεις. Αμφιβάλλετε για τις προθέσεις που εκφράζει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συνεχιζόμενες ακατάλληλες δράσεις, χωρίς αντίκτυπο.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πολλές αλλαγές προκαλούν αστάθεια. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε, σημαντικές αποφάσεις. Ανησυχίες, πως αποκλίνουν τα θέλω με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπεραναλύετε την προσέγγιση, με αποτέλεσμα να κουράσετε.