Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21/07

ΚΡΙΟΣ

Γλυκομίλητοι και ευαίσθητοι στο λόγο σας, πρόκειται να πετύχετε τα μέγιστα. Ευγένεια, και διακριτικότητα, φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα ως προς την υλοποίηση των σχεδίων σας. Δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις και τα μικρά ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστη έκπληξη θα είναι για σας ένα ξαφνικό οικονομικό ανέβασμα, που θα «ανεβάσει» τη διάθεσή σας και θα τονώσει το ηθικό σας. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες αλλά και η διασκέδαση. Έτσι κι αλλιώς εσείς, δεν ξεφεύγετε του μέτρου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και ρομαντισμός, και αγάπη, και έρωτας και συναισθήματα και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στην αγκαλιά σας. Τι να ζητήσει κανείς, περισσότερο απ’ τη ζωή; Επίσης, ένα οικονομικό σας ζήτημα διευθετείται άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να αναστατωθείτε από ένα πρόσωπο που έρχεται να αναστατώσει την αισθηματική σας ζωή και να ανεβάσει την ψυχολογία σας. Θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση με πρωτοφανή, για τα δεδομένα σας, γαλήνη και επιτέλους έρχεται η χαρά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες. Χαρά, διασκέδαση, αισιοδοξία, πάνε πακέτο. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει από μια φιλία. Οι σχέσεις που από τα χρόνια έχουν πάρει τη μορφή «καλά φιλαράκια», ανανεώνονται ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι αναζητούσατε εργασία, εδώ και καιρό, σήμερα θα εμφανιστεί μια εξαιρετική ευκαιρία. Μην τη χάσετε. Χρήματα από το πουθενά έρχονται να συμπληρώσουν τα οικονομικά σας κενά, αλλά και επαγγελματική καταξίωση για τους καριερίστες.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν βρίσκεστε ήδη σε κάποια παραλία, είναι σίγουρο ότι το σχεδιάζετε. Το μυαλό σας τρέχει σε ήλιους, θάλασσες και καλοκαιρινές δραστηριότητες. Ευνοούνται ταξίδια, πνευματικά και θέματα σπουδών. Ένα νομικό θέμα σας διευθετείται θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθησιασμός και πάθος, ρομαντισμός και έρωτας. Άραγε είναι καλοκαιρινός ή κρατάει από το χειμώνα; Όπως και να ‘χει, εσείς θα περάσετε αξέχαστες, όχι χίλιες και μία, αλλά χίλιες και άλλες τόσες νύχτες, ατέλειωτου έρωτα. Ωφέλεια, επίσης από τα οικονομικά του συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια συμφωνία συνάπτεται με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους. Μια συνεργασία, ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ένας έρωτας μετατρέπεται σε αγάπη. Μια σχέση κάνει το επόμενο βήμα. Άψογες οι συνεργασίες σας, τέλειος ο τρόπος που συνεργάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρόνια προβλήματα υγείας αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο της ίασης. Μικρές ενοχλήσεις που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν εδώ και καιρό επιτέλους θεραπεύονται. Εξαιρετικές οι συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο. Η ψυχολογία σας σε πολύ καλά επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας νέος έρωτας παρουσιάζεται και σας αναστατώνει. Ερωτεύεστε με πάθος, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να το χαρείτε όσο πάει. Αν ανήκετε όμως στη δεύτερη, καλό είναι να σκεφθείτε τι διακυβεύεται.

ΙΧΘΥΣ

Θέλετε να κάνετε πιο όμορφο το χώρο του σπιτιού σας και αποφασίζετε να τον ανακαινίσετε, να τον διακοσμήσετε…. δεν αποκλείεται να αλλάξετε και τα έπιπλα, ή τα αξεσουάρ. Καθόλου απίθανο δε, να αλλάξετε σπίτι.