Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19/05

ΚΡΙΟΣ

Καλή διάθεση, θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Από το απογευματάκι, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, σχετικά με κάποια μικρά έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε, εκτάκτως.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή σας ψυχολογία θα είναι ο επιβοηθητικός παράγοντας που θα φέρει τις επιτυχίες. Από το απόγευμα και μετά, θα είστε σε θέση να μεταδώσετε και στους άλλους αυτή σας την αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη κοινωνική ζωή, και πολλές επαφές με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που θα εισπράξετε, θα σας ακολουθήσει από το απόγευμα και μετά, αναπτερώνοντας την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματική επιτυχία, αναγνώριση και φήμη. Από το απόγευμα, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε θα έρθετε σε επαφή με φίλους που είχατε «χαθεί». Η διάθεσή σας υψηλή και το ηθικόν ακμαιότατον.

ΛΕΩΝ

Ένα ταξίδι, ή μια μετακίνηση, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση εργασίας, ή στην ανανέωση της υπάρχουσας. Η αισιοδοξία επιστρέφει και μαζί της φέρνει ικανοποιητικά έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ ερωτική η διάθεσή σας, που ίσως σας κάνει να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι μαζί με το ταίρι σας. Θα πάρετε μεγάλη χαρά αμφότεροι, και η σχέση σας έχει να κερδίσει πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Το πρόσωπο που διεκδικείτε ερωτικά, πρόκειται να ενδώσει. Εκεί θα καταλάβετε πόσο καλή ερωτική αλλά και αισθηματική χημεία έχετε μεταξύ σας. Σοβαρή σχέση, καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο θετικός τρόπος με τον οποίο συνεργάζεστε στο χώρο της δουλειάς, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε μια συμφωνία που θέλετε να επιτύχετε. Τα αισθηματικά μπαίνουν σε φάση ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας, που έχουν πλέον εγκατασταθεί στη ζωή σας, επεκτείνονται και στον εργασιακό σας χώρο. Οι συνεργάτες σας χαίρονται να δουλεύουν μαζί σας. Επαγγελματική άνοδος και επιτυχία

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές θα περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Ανεβασμένη η ψυχολογία σας, η λίμπιντο, η αισιοδοξία σας. Ένας νέος έρωτας έρχεται να σας βάλει σε εγρήγορση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο χώρος του σπιτιού σας θα γίνει το επίκεντρο μιας μεγάλης οικογενειακής συγκέντρωσης, όπου μαζί με τους συγγενείς αλλά και τους οικογενειακούς σας φίλους, θα γιορτάσετε… εσείς ξέρετε τι…

ΙΧΘΥΣ

Έχετε τη δυνατότητα να συμμαζέψετε σοβαρά τα οικονομικά σας. Ο επικοινωνιακός τομέας, είναι μια πηγή εσόδων, καθαρή και συνεχής. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μέσω διαδικτύου.