Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 18/08

ΚΡΙΟΣ

Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας προκαλεί να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Το αν θα ενδώσετε ή όχι, εξαρτάται από το πόσα είστε διατεθειμένοι να δώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρά τις εντάσεις του μήνα, η σημερινή ημέρα, έχει να προσφέρει μερικές πολύ καλές στιγμές με φίλους και πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Χαρά, διασκέδαση και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι νέες φιλίες που δημιουργούνται από σήμερα και μετά, αφενός δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους, αφετέρου διαθέτουν τις βάσεις για να εξελιχθούν σε φιλίες ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα έβλαπτε μια καλή ενδοσκόπηση και ξεκαθαρίσματα με τον εαυτό σας, προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, ιδίως αν σκοπεύετε να αλλάξετε δουλειά.

ΛΕΩΝ

Ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας, σας υποδεικνύουν ότι πρέπει να κάνετε κάποιες απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, αν φυσικά θέλετε να βγείτε κερδισμένοι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προκύπτουν στιγμές έντασης, με αφορμή συναισθηματικά ζητήματα. Προσοχή, γιατί αυτά θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας και στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε την προσοχή σας σε ανθρώπους και πράγματα που σας γεμίζουν ικανοποίηση και αφήστε στην άκρη όλα εκείνα που σας γεμίζουν ανησυχία. Οι φίλοι, αποδεικνύονται υποστηρικτικοί για τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κατάσταση ανάμεσα σε σας και σε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι τεταμένη. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας στις στιγμές έντασης και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα, ξεκινά μια περίοδος, που είναι κατάλληλη για να βάλετε σε προτεραιότητα ζητήματα, που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τα αγαπημένα σας άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μικρές ή και μεγάλες οικονομικές ανάσες θα πάρετε σήμερα. Μια επαγγελματική επιτυχία, θα είναι αυτή που θα σας δώσει κίνητρα για να συνεχίσετε την καλή δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διευθετούνται ζητήματα, που στο παρελθόν στάθηκαν εμπόδιο στο να πραγματοποιηθούν κάποια σχέδιά σας. Τώρα, ο δρόμος σας είναι ξεκάθαρος. Μην περιμένετε καθόλου. Περάστε κατευθείαν στη δράση.

ΙΧΘΥΣ

Ξεκινά μια πολύ ουσιαστική και δημιουργική περίοδος για σας. θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σας γενικώς.