τα ζώδια για Παρασκευή

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17/02

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, βοηθάει να διαχειριστείτε καθαρά τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, διάχυτη ένταση για ζητήματα εξουσίας. Η καχυποψία μπερδεύει έντονα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με εκρηκτικό χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ενθαρρύνει λανθασμένες εντυπώσεις. Στα επαγγελματικά, επιδεικνύετε άκομψα της δυνατότητες σας. Δίνετε χώρο και χρόνο για αλλαγές στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποτρέπετε να παρασυρθείτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, εμφανίζει προοπτικές για ριζικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, υπεκφεύγετε από τις ευθύνες σας. Συζητήσεις για προσωρινά προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονος αισθησιασμός προκαλεί λάθη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, βοηθάει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκή αντιμετώπιση σε προτάσεις και ιδέες. Δείχνετε έντονα τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο ανοίγει προοπτικές

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνει στην επιφάνεια αιφνίδια παρελθοντικά προβλήματα Στα επαγγελματικά, διογκώνονται οικονομικά προβλήματα. Εντείνετε τις προσπάθειές για επανάκαμψη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικές επιθυμίες ανατρέπουν τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, με ανασφάλειες που αντιμετωπίζετε όμως με επιτυχία. Στα επαγγελματικά, ανατροπές που διαχειρίζεστε με επιτυχία. Ευχαριστείτε με κάθε τρόπο το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αφυπνίζει αντιδράσεις σε πονηρές προκλήσεις. Στα επαγγελματικά, ψύχραιμη αντίδραση σε ξαφνικά προβλήματα. Απαιτήσεις που εκνευρίζουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα προσέγγιση από φιλικό πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, παροτρύνει νέες ιδέες. Στα επαγγελματικά, ενστικτώδεις αντιδράσεις δημιουργούν εύστοχες ιδέες. Ανατροπές που διαχειρίζεστε με ψυχραιμία από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας χαροποιεί απρόσμενο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας οδηγεί το ένστικτο σε σωστές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, λειτουργείτε ιδανικά και αναγνωρίζεστε. Με προσωπικές προσπάθειες απογειώνετε το πάθος προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονη ερωτική έλξη με πρόσωπο που διαφωνείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, προκαλεί τις θετικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, δημιουργούνται προϋποθέσεις και αποφεύγεται το αδιέξοδο. Δίνετε περισσότερη προσοχή στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας κούρασαν οι ίδιες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, προμηνύει ευχάριστες αλλαγές. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για κερδοφόρες λύσεις. Ικανοποιείτε τις ανάγκες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εύνοια να εκδηλωθείτε με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, εμφανίζει προβλήματα που προκαλούν ρήξεις. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύεστε. Αλληλοκατανόηση και αγάπη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζετε πρόσωπο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.