Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13/10

ΚΡΙΟΣ

Παίρνετε πολύ προσωπικά, κάθε τι που σας λένε. Δείχνετε υπερβολικά αφελείς ακούγοντας και πιστεύοντας, ότι θα επιτύχετε εύκολα και γρήγορα. Συνέρθετε πριν κάνετε σοβαρά σφάλματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξακολουθεί να σας αναστατώνει το γεγονός ότι τα οικονομικά σας, ξεφεύγουν από τον προϋπολογισμό σας, καθώς τα έξοδα είναι περισσότερα απ’ όσο είχατε υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ επιθετικοί στο λόγο σας, θα πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε, σε ανθρώπους που ίσως δεν πρέπει. Ηρεμήστε. Το σύμπαν περιστρέφεται και γύρω από τους άλλους, εκτός από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νεύρα σας χτυπούν κόκκινο σήμερα, γι αυτό θα προτιμήσετε να μείνετε «κεκλεισμένων των θυρών». Αξιοποιήστε στον προσωπικό σας χώρο και χρόνο για να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα λειτουργήσετε σύμφωνα με τη φύση του ζωδίου σας. θα κυνηγήσετε, θα αρπάξετε, να διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που θέλετε. Κυρίως όμως, ένας έρωτας έρχεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νευριάζετε που ανεβαίνουν ιεραρχικά, όσοι δεν έχουν ούτε τη μισή από τη δική σας αξία και κλείνεστε στον εαυτό σας με την απορία έκδηλη. Αν είστε υπομονετικοί, η επιτυχία έρχεται λίγο αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν σας χωράει ο τόπος. Θέλετε να πάτε διακοπές, η «κλεισούρα» σας έχει κουράσει, εκνευρίσει και σας έχει «ανάψει τα λαμπάκια». Αν μπορέσετε να ξεφύγετε λίγο, έχει καλώς. Ειδάλλως, ηρεμήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινα. Το ταίρι σας θα περάσει αξέχαστα μαζί σας σήμερα. Ευνοούνται οι κρυφές σχέσεις και δεσμοί, αλλά μην «σπάτε» τους κανόνες εχεμύθειας, αν θέλετε να μην σας πιάσουν στα πράσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στα νεύρα σας σήμερα, μπορεί να μαλώσετε με το σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας ή τους φίλους σας. Ο εκνευρισμός σας, είναι μεγάλος και πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την ένταση μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μικροενοχλήσεις υγείας αναστατώνουν τη μέρα σας, που κυρίως, οφείλονται σε ψυχοσωματικούς παράγοντες, λόγω της έντασης και του άγχους. Όμως, σας δίνουν το έναυσμα να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα διεκδικήσετε δυναμικά το αντικείμενο του πόθου σας, και θα πετύχετε το σκοπό σας. Ο έρωτας, και η άνοιξη σας έχει πάρει τα μυαλά. Όμως μην αμελείτε τις βασικές καθημερινές υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Έριδες και διαφωνίες στην οικογένεια για διάφορα ζητήματα, που καλείστε εσείς, να κάνετε το διαιτητή. Όλοι περιμένουν από εσάς, Σολομώντειες λύσεις γι αυτό θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί και καθόλου συναισθηματικοί.