Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12/05

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είναι εύκολο να μην σας αγγίξει κάποια αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο, παρ’ όλα αυτά, θα είστε αρκετά διπλωμάτες για να αποφύγετε περεταίρω φασαρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αισθανθείτε επιτακτική την ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Οι φοβίες, οι ανασφάλειές σας, και γενικά ό,τι σας απασχολεί θα βρει έναν καλό ακροατή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά μην επαναπαύεστε μόνο σε αυτή. Θα έχετε μεγάλο κέρδος από επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ τα προσωπικά σας σχέδια θα ευοδωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε τις κινήσεις και τα λόγια σας, προκειμένου να μην παρεξηγηθείτε αλλά και να μην παρεξηγήσετε κανέναν.

ΛΕΩΝ

Μεθοδικοί και πολύ εύστοχοι, παρουσιάζεστε σήμερα, όπου οι επιδιώξεις σας έχουν μπει σε καλή σειρά ενώ τα οικονομικά είναι σε ανοδική πορεία. Ικανοποίηση και όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στεναχωριέστε αλλά και νευριάζετε, επειδή οι δικοί σας άνθρωποι, ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θέλουν να σας επιβάλλουν τα θέλω τους. Πριν τσακωθείτε σκεφτείτε αν αξίζει ο κόπος.

ΖΥΓΟΣ

Η ετοιμοπόλεμη διάθεσή σας, θα σας φέρει μεγάλες επιτυχίες στον τομέα του ανταγωνισμού. Η νίκη είναι δική σας, αρκεί να έχετε σχεδιάσει στρατηγικά τις μεθόδους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενέργεια και δύναμη για να πετύχετε τις περισσότερες από τις επιδιώξεις σας σήμερα. Αποφασιστικοί και «καλά διαβασμένοι», πάτε μόνο για πρωτιά. Εννοείται, με τις αναμενόμενες οικονομικές απολαβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντιπαράθεση με ένα κοντινό σας άτομο, θα σας στεναχωρήσει, περισσότερο γιατί κρατά μια επεμβατική στάση, απέναντι στις επιλογές σας, κάτι που εσείς, θεωρείτε καταπίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην ξοδεύετε χρόνο σε καταστάσεις άνευ σημασίας. Η ενέργειά σας, θα σας χρειαστεί τις επόμενες μέρες, γι αυτό μην την σπαταλάτε σε ανούσια πράγματα και «χαζές» επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έξοδα μεγαλώνουν, καθώς δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες αιτίες για να δώσετε χρήματα. Μια το σπίτι και διάφορες οικιακές ζημιές, μια τα άτομα της οικογένειάς σας, όλο και κάτι ξοδεύετε.

 

ΙΧΘΥΣ

Σταδιακά, τα σχέδιά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή εξελικτική πορεία, και χαίρεστε που ήταν η μεθοδικότητά σας, εξαιτίας της οποίας τα καταφέρατε μια χαρά.