Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24/03

ΚΡΙΟΣ

Οι υπερβολές, πολλές φορές μπορεί να φέρουν γκρίνια, ιδιαίτερα αν στο περιβάλλον σας έχετε άτομα που δεν τα πάνε καλά με τον παρορμητισμό σας. Δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε γκρίνιες και εντάσεις. Διατηρήστε ψύχραιμη στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος σας προβληματίζουν ως προς τις προθέσεις τους. Υπάρχουν όμως και οι φίλοι, που στηρίζουν τις προσπάθειές σας και κάποιοι από αυτούς μπορεί να δώσουν και τις σωστές συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δραστηριότητά σας για λίγο αποδυναμώνεται, αλλά παρ’ όλα αυτά εσείς θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τα περισσότερα από τα σχέδιά σας για σήμερα. Ένα πρόσωπο κύρους, ή εμπειρότερο από εσάς, συντάσσεται μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να επιληφθείτε των επαγγελματικών σας θεμάτων με ιδιαίτερη σύνεση και προσοχή, αν δεν θέλετε να βιώσετε αποτυχίες στα σχέδιά σας και οικονομικές απώλειες.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, ίσως γιατί η κρίση σας βασίζεται σε υποκειμενικές αντιλήψεις και όχι στα πραγματικά γεγονότα. Ασυμφωνίες στη δουλειά και στα προσωπικά, αλλά και ρήξεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικής φύσεως τα θέματα που θα απασχολήσουν τη σκέψη σας σήμερα. Κάνετε τα πλάνα σας και σχεδιάζετε την περεταίρω οικονομική σας πολιτική. Δεν θα ήταν άσχημα να κάνετε και τον προϋπολογισμό του έτους έτσι ώστε να ξέρετε, ανά πάσα στιγμή, πού βαδίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στο δρόμο σας σήμερα, κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Θα είστε όμως σε θέση να τα παρακάμψετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθεια εμπειρότερων από εσάς, ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που φαίνεται ότι ξεχνάτε συστηματικά και που έχουν να κάνουν κυρίως, με υποσχέσεις που δίνετε και δεν τηρείτε. Τα γεγονότα της ημέρας όμως, δεν θα σας αφήσουν να ξεχαστείτε ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έρχεστε για να πάρετε χαρά και ικανοποίηση από τη συναναστροφή σας, επίσης θα διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούσαν για καιρό, μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα περιουσιακά, κληρονομικά, και θέματα της οικογένειας θα είναι το κυρίως θέμα σας για σήμερα. Χρειάζεται όμως, να μπείτε στη διαδικασία να χειριστείτε τις εμπλεκόμενες μεριές με σύνεση και εγκράτεια, γιατί θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αρκετές φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά ζητήματα στην επιφάνεια προς συζήτηση. Όμως, η κατανόηση και η καλή επικοινωνία με το ταίρι σας, δεν είναι στα καλύτερά τους. Υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων, παρερμηνειών και καταστάσεων που οδηγούν σε ρήξεις, ίσως και χωρισμούς.

ΙΧΘΥΣ

Ξοδεύετε με βάση τα ένστικτα της στιγμής και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές σας οικονομικές δυνατότητες. Προσοχή γιατί πολύ σύντομα θα αναγκαστείτε να ζητάτε δανεικά. Μπορεί οι φίλοι να είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, αλλά μην το παρακάνετε.